Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Szerencsére úgy végeztem a napot, hogy csak 1 dominóm volt. Kaptam egy ajándékot ami azonnali 3 pont volt, kaptam egy Jokert azzal tudtam forgatni a dominóimat. Egy dominó meg ment az aukcióra. Sima ügy volt. Imádom ezt a játékot is, meg az akasztófát, ezeket nekem találták ki.
Dominót már régen dobtam el, nem is akarok többet, az a 60 eldobás elég volt.
Üdv Mumu!
Minden dominót felveszek. Vásárlás szigorúan csak 1 pontért.
Sziasztok!
Ez tényleg csak egy játék, nem kell annyira komolyan venni.
Én például dolgoztam, 24 órában, fel tudtam venni az éjszakai dominókat.
Ráadásul kaptam 2 jokert.:)
Holnap viszont egész nap nem leszek net közelben:((
További szép napot mindenkinek!
Remélem azért valaha visszakattansz :-)
Ezeken nem kikattani kellett volna, különen meg ha itt ülsz egész nap, akkor nem tudom ki kertészkedik, ki kirándul és ki dominózik az asztalon.
Azért van a fórum, hogy az épp aktuális érzéseinket megosszuk másokkal. Én se fikázom a hozzászólásaidat. Elolvasom és kész.
Arról volt szó, hogy rosszul esett, miszerint a dominóórák háromnegyede éjszaka volt. Mi éjszaka alszunk, legalábbis én, és nem ülök itt reggel 7-től éjszaka vagy hajnali 3-ig.
Most is épp kifelé indulunk családostól a jó friss levegőre amíg még nem esik, és a mai hetedik dominómat se fogom felvenni, mert nem biztos hogy 7-re hazaérünk. Mondjuk ettől nem fog egy világ összeomlani bennem, csak mára a hoxás dominózás kimaradt.
Különben meg mindenkinek további szép napot!
Hűha mi volt itt:-) Csak úgy forrt a levegő...
Nekem fele-fele arányban jött össze:-)
HVikinek igaza van,élvezzük a tavaszt,ma nem kell a dominókat lesni:-))
Teljesen igazad adok neked abban, hogy azért dominózi aze ember, mert szeret játszani. Erre való az otthoni igazi dominó:) Na jó, nem akarok piszkálódni, Én az akábbiakon "kattantam ki:
Inkább hagyjuk abba kollektívan, kiváncsi lennék akkor mit lépnének.
33625. loosg 2008-04-05 07:10
Infartust kapok!!!!!!!!!!!!!!!
Nos remélem az infarktus még nem ért oda hozzád, de igy nagy az esélyed, hogy megtalál:)
Ez egy játék, amit ingyen kaptunk, nem kötelező játszani vele.
Ha éppen itt vagyok és van domi, akkor felveszem és kész, de ha nincs eszembe sem jutna emaitt idegeskedni. :)
Aki meg csak a dominó miatt nem kertészkedik, kirándul vagy alszik az szerintem meg is érdemli. :P
Szia/Sziasztok!
Csak részben tudok neked igazat adni, mert bosszantó tud lenni valóban, amikor csak egy-két dominót tud elcsípni az ember. Azért dominózik valaki, mert szeret játszani, de ha nincs mivel, akkor oda a játék.
Ma éjszaka sajnos nem tudtam elaludni, így ezért sikerült elcsípnem az összes dominót, de külön azért nem maradok fent, vagy kelek fel, mert óra van. Az viszont tény, hogy elég sokszor van hajnalban óra.
Szép napot, és további kellemes játékot kívánok mindenkinek.
Mai DominÓrák: 0,1,2,3,4,5,9,19.
Idáig a 0 és a 9 órásat sikerült felvennem.
Legyün pozitívak! Nyugodtan lehet menni kirándulni, kertészkedni, stb. nem maradunk le semmiről, a nap meg hétágra süt. Kaptunk egy szabadnapot.
Ma szabad a napom, a reggeli és esti domit sikerül felvennem.
Jó hétvégét mindenkinek!
Hát ezt az oldalt végigolvasva (mert egyébként nem szoktam ide járni:) teljesen kikattantam:)
De tényleg:)
Ti úgy "marakodtok" a dominó miatt, mintha milliós főnyeremény lenne hetente a tét:)
Gondoljátok, hogy egypár emberen kivül érdekel valakit, hogy ki, hányadik helyen áll:)?
Meglátszik, hogy elfelejtettetek szórakozva játszani:(
Ez játék és nem versenyfutás az életért!!!
És még a Hoxát bántjátok?
Teremtsetek magatoknak ilyen portált és ott Ti szabhatjátok meg a játékszabályokat!!!
Sosem ezért vagyok fenn. :)
Csak ha már fenn vagyok, felveszem a domit.
Jó reggelt! Na hát, 9-kor kezdődik számomra a dominózás! A mai napnak annyi!
Szép napot mindenkinek és jó hétvégét!