Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Nem tudom..erre is gondoltam,de akkor nem szóllnak,h. valamiért büntiben vagyok? Bár nem tudom miért...
Még éjszaka írtam nekik,h. gond van az adatlapommal így sztem azért tudok ujra belépni,vagy nemtom..A jelszavamat nem hiszem,h. elgépeltem,mert a gépben bent van és automatikusan betölti.
Igen,jól értettétek,sajnos ez a helyzet állt fent.
Írtam nekik,kíváncsi vagyok mit mondanak,de valószínűleg sajnos oszlej-nek lesz igaza és így jártam.
Nem szeretnélek elkedveleníteni, de bizony úgy jártál, hogy beváltottad az ajándékdominódat, így az érvénybe volt. Arról nem tehet, a játék szervezője, hogy Te a gépedről nem tudtál belépni.
Egyébként a leírt jelenség nagyon érdekes, magyarázatával, meg sem próbálkozom. Mivel a férjed úgyan arról a gépről betudott jelentkezni, a vonal tehát élt.
A bejelentkezésednél, ha nem ütötted el a nicnevedet, vagy jelszavadat, így magyarázatot különben adni rá talán nem is lehet.
Valami számítógépes guru talán tud adni rá valami magyarázatot, számomra érthetetlen és értelmezhetetlen volt a jelenséged.
Sziasztok! Csak azért írok mert elég érdekes dolog történt velem domi ügyben s kíváncsi vagyok másnak is volt-e már ilyen.
Tegnap este a 23 órás dominóránál azt az ajándékot kaptam,h. a következő 4 óra csak nekem DominÓra. Ezezk után viszont ma délelőtt 11-ig nem tudtam belépni a Hoxára! Így az ajándékomat sem tudtam felhasználni+ lemaradtam a mai eddigi domik nagy részéről!
Azért nem értem,mert férjem be tudott lépni ugyanarról a gépről.
Ilyenkor mi van? Így jártam? Vagy lehet vmit tenni?
Amennyiben lett volna ilyenem, természetesen feltettem volna, csak elötte privibe értesítettelek volna, hogy most rakom fel, visszajelézésed után.
Hát lehet-e ilyet csinálni, a szabályzat nem tíltja, de aki felteszi a fehér színű dominót, az eleve 1 pontot veszt vele, ahoz képest, mintha beépítené a sorába. Barátilag elfogadható, a cselekedet, de nem hasznos számára. Viszont neked egy szépen mutató sor kialakításához, baráti segítséget nyújt.
El tudom képzelni, hogy milyen jól mutathat, egy csupa fehér sorba illeszthetően felsorakozott dominósor az asztalodon.
Gratulálok hozzá.
Sajnos segíteni nem tudtam hozzá, hogy a látványt elérjed, pedig megtettem volna szívesen.
Mai órák: 1, 6, 8, 9, 10, 11,
Majd nálatok is le fog hűlni délutánra, még egy kis kitartás...
Jó reggelt!
Ezek szerint csak a 6 órásit aludtam át. Viszont sajnálom az 1 pontosokat.
Mibe kotnyeleskedtél bele? Talán az óra írásába? Hát, igaz ami igaz, tegnap nemsokan voltak fent a fórumon. Már kezdtem azt hinni, hogy egyedül játszom:-DDDD
Végre lehűlt a levegő, kellemes dominózást kívánok a hétvégére mindenkinek!
Mai órák: 1, 6, 8, 9,
Bocsi "bnedora", hogy bele kotynyeleskedtem.