Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Dobjál el 3 dominót és kezd újra a játékot. Ez már most reménytelen. Semmi gond. Elsőre nem sikerült elindulni a " nagy " dominós játék úton! :-)))
Én ezt tenném.
Jó játékot és kitartást!
Köszi a választ.
A könyvjelző felíratot nem találtam sehol, de akkor ez valójában a kedvencekbe való bejelölést jelenti.
Gondolom javítani úgy lehet, hogy kiveszed a bejelölő kedvenc pipáját és az általad leírt útvonalon vissza jössz a játékhoz, akkor lehet ismét bejelölni kedvencnek.
Pici zavar, de javítható saját kezüleg.
Remélem jól értelmeztem.
Kb. annyi a dolog, hogy berakod a könyvjelzők közé az oldalt, és mindig onnan lépsz be. DE, ha akkor teszed, amikor épp aukcióra tettél fel dominót, akkor az azon a helyen álló dominót mindig felrakja :S
Ha az után teszed, amikor épp beraktár a sorban egy dominót, akkor mindig be akarja majd rakni a dominót a sorba. Ha nem megy, akkor kiírja, hogy ez a dominó nem illik sorba..
Én úgy csináltam, hogy amikor épp nincs dominóóra, beléptem az oldalra, játékok, dominó, és úgy tettem a kedvencek közé. Azóta nincs ilyen gond :)
Kedves Speedz.
A Szabályzatba így szerepel:
"Ha 24 órán át nem kattintasz dominÓrára, akkor kapsz egy bónusz DominÓrát. Ezt az órát csak te láthatod! Ha rákattintasz, akkor hozzájuthatsz egy új dominóhoz."
Mivel itt a szabadságolások, nyaralások ideje és olyan helyre megy az ember, ahol nincs lehetősége a DominÓrára kattintani, több 24 órán keresztül, így az ajándék dominó száma, a napok számával növekszik, vagy csak 1 db dominót kap és slussz, mikor újból be tud jelentkezni.
Köszönöm válaszodat.
Elnézést akinek az idegeire megyek a kérdéseimmel, de úgye újként nem ismerhetek mindent.
Ezt a könyvjelzős valamit, hogyan lehet elkerülni, meg egyáltalán mi is az, hogyan kerülök oda, hol is találom, mivel kerülhetem el?
Válaszadónak köszönöm a segítséget előre.
Jó reggelt! Sziasztok!
De jó, hogy nem keltem fel ötkor. Már kezdtem kiszállni az ágyból, amikor meggondoltam magam... Visszabújtam... Dejól tettem:-)))
Mindenkinek kellemes napot a hét utolsó munkanapján, és sok jó dominót kívánok!
Nem a könyvjelzők közé tetted a dominót, és onnan lépsz be később?
Nekem akkor csinálta ezt...
Már megint.
Tehát a fekete mező közepére egy fekete 0 vagy O betű kerül, ami fekete esetén nem is látszik. Amennyiben 2 pontot ér akkor átváltana sárgára a jel, a 3 pontosnál meg fehérre.
Jóvan na, az anyukámat ne szídjad.☻☺
Megértettem, a 37047 kommentemben jeleztem is.
Ne vegyed már sértésnek, hogy azt mondom, hogy elsősorba programozói oldalról megvalósítható szemmel közelítesz a problémához, mert ez így van jól. Ahhoz (se) nem értek, így elfogadom az ötletem elvetését, majd magam elé kirakom valódi dominóból és rendbe is van. Akárcsak 1 niktárs elvesztését a játékból nagyon sajnálnám.
Nem szeretek magam ellen játszani, mert még a gondolatát is ismerem a "másiknak", úgy meg minek?
Hogy lenne már?!
Azért kíváncsi lennék rá, te hogy képzeled ezt el. Rajzolj egy ilyet! :-P