Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Fél perccel a lejárat előtt elkaptam vki dupla hetesét,legalább a gazdija örüljön, úgyis lemaradtam már 3 domiról.
Szép napot, jó dominózást!
Féknyom! nem találom, merre hajigáltad?
Akkor,ha olyan ajándékod van érvényben,hogy minden lerakott dominó +1 pont.Ezért érdemes megvenni a duplát is.Vagy amikor 1ponttal kevesebbet kell adni érte,úgy 0-ba kerül az 1pontos.
Van aki a vásároltak számát gyűjti,vagy a lerakottakét.Ők örülnek a duplának is,mert abból több eljut az 1pontosba.
Igen, igazad van, az 1 pontért vásárolt dominót kihagytam a számításból.
Akkor sajnos, egy ilyen tranzakciónál "csak" 1 pont a nyereség. De.... sok kicsi , sokra megy.
"amikor felraksz egy dominót aukcióra, levonnak egy pontodat. Ha elkelt a dominód, akkor kapsz 2 pontot. /tehát most 1 pontnál tartasz/.
Amikor beilleszted a megvásárolt dominót a sorodba , akkor kapsz megint egy pontot. / igy van meg a 2 pont/"
De ha megvásárolom a dominót akkor azért legalább 1 pontot fizetnem kell, tehát már nem kaphatok 2 pontot.
Akkor mikor van meg a 2 pont?
Bocsi,de... ez sajnos nem igy van...
Ha aukciora teszel egy dominot,levonnak egy pontot,de amint megvette vki,azonnal 2 pontot kapsz vissza.
2 pontot kapsz az aukcióra felrakott dominodért ha elfogyott. DE....
Tehát ez úgy megy: amikor felraksz egy dominót aukcióra, levonnak egy pontodat. Ha elkelt a dominód, akkor kapsz 2 pontot. /tehát most 1 pontnál tartasz/. Amikor beilleszted a megvásárolt dominót a sorodba , akkor kapsz megint egy pontot. / igy van meg a 2 pont/
Így van valahogy..
akkor lehet, hogy csak szeretném, hogy 2 pontot kapjunk érte!?
Nem lehetne vajon ezt megvalósítani, kedves Hoxa?
Szép napot!
A dupla dominót is érdemes feltenni, csak nem mindegy, hogy mikor. Arra kell számítani, hogy az csak 1-2 pontosan fog elkellni. Így délig nyugodtan fel lehet tenni, és éjfél után szintén.
Örömteli dominózást kívánok.
Én ha tehetem:) mindig veszek dupla dominót:)
Mert megérdemlitek:)