Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Szép lassan, fokozatosan. :) Lám, sokkal később kezdted, mint én, és milyen szépen előrejöttél. :) Épp azért tippeltem rád, mert a legkevesebb órához arányosan a legtöbb pontod van.
))))
A 4800 órámmal hogyan is juthatnék be a 6-7000 ezer órások közé?Elégedett vagyok a 35.helyemmel.
Meg az a helyzet,hogy az első húszban legalább 8 nick egy kézben van.Ildikótól nem kis teljesítmény volt élre kerülni.
Megvettem ami kellett, most lett az előbb két pontos! Köszönöm a segítséget!
Dehogynem, az ér csak igazán, mert abból látszik, hogy MOSTANÁBAN mekkora erővel haladnak előre. Pl az én szánalmas helyezéseim arra engednek következtetni, hogy nemsoká kicsúszom a TOP 50-ből.
Nagyon köszönöm! Néhány perc és ha minden jól megy, megtudom venni az összekötőt!
Ne a 4 hetes listát nézzed, az nem sokat ér, ebből a szempontból.:-)))
Egy ütemben? Ildi a 4 hetesben 2., Poccak pedig a 37. Ez nagyon nem egy ütem. :) Poccak első nap óta játszik.
Ildi első helyéhez is lesz még szava, az sem holnap lesz.
Nézzed meg a DÓ-ák vonatkozását, durván egy ütemben haladnak.
Hát, Poccak azért elég gyorsan vissza fogja venni, ha Ildi tényleg abbahagyja, amint eléri a célját.
Akkor Ildi sokáig az első lesz.:-)))
Hm, akkor talán József Csőke. :) De nem tudom, nem követem a másik topikot. :@
Ő nem akar első lenni, nem jó a tipped :-@
Én egy játékost ismerek aki tőlem is jobban szeretné az első helyet :-)
szurkolok is neki!
nekem is sikerülni fog és utánam neki is :-)))
Ez megint szép volt Tőled, Laci! :)
Úgy látom "buci bácsi" aki hajt rá talán leginkább.
Részemről a feladat teljesítve.:-)))
19:00 elött szerezdd meg, mert utána már csak a hült helyét találod az kiszemelt összekötőnek.
én már tudom ki lesz az :-)
Ráérek még, mert sajnos csak a hárompontosok közt van ami jó lenne nekem, de az sem mostanában lesz olcsóbb.
Tudod, hogy részemről a tippelést kihagyom.:-)))
Tudsz venni összekötőt, ha megveszem most az aukciós domidat?
jöjjenek :-) a jövő mindíg az újaké :-)
mint például az akasztófa játékban, voltam első, elértem a célom és jöttek az újak, nekik is jár a sikerélmény :-)
itt ugyan ez a helyzet, első leszek a listán és átadom a helyemet valakinek, na de ki lesz az?
erre kéne tippelni:-@
17:56-kor lesz a 0/1 összekötő 1 pontos, addig csak duplák jönnek 1 pontosra.
Milyen összekötőre hajt?
Persze a múltunk kitörölhetetlen, de van jövőnk a dominózás terén?:-))) Jönnek a trónkövetelők.:-)))
Hát én is azt mondom, hogy NE dobja el! :)
Csak az a baj, hogy így nem tud venni összekötőt, pedig nemsoká pár domi leér 1 pontra.
Miért kellene eldobni 19:04-kor 1 pontos 0/0-át is elviszik, nem éjaszaka van.
Persze, lehet hogy már korábban is megveszem a soromba tölteléknek 2 pontosan, csak elöbb még vásárolok valami mást.
További ajánlott fórumok: