Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 2, 3, 8, 10, 12,
sziasztok! szép napot!
Sziasztok!
Szép napot és jó DÓjárást kívánok innen, a "szaunából". :)
Szia!
Írtad még korábban, hogy ti is részt vettetek már egy ugyanilyen versenyen és be is kerültetek az első 11-be. Tényleg nem történt semmi? Nem kerestek meg a Libero-tól? Nem kaptatok semmit?
Az hogy lehet? Akkor tényleg csalás, mert lehet, hogy helyettetek valaki más kapta a megígért dolgokat, aki be sem került a 11-be.
Most kicsit elment a kedvem ettől a versenytől. :(
De ha már belevágtunk, végigcsináljuk.
Szép napot!
Borka
Sziasztok!
Megnéztem a szavazatok állását: 7-tel több, mint mikor lefeküdtem aludni. De szavaztak már anyukámék, testvéremék, úgyhogy csak egyet fogad el akkor is, ha valaki sorozatosan nyomja, és mindig azt írja ki, hogy elfogadja. De azért köszönöm, Anikó!
supin - Valami tényleg nincs rendben, mert nem vagy egyedül azzal, hogy nem tudsz szavazni. Így valóban nem azt mutatja, hogy ténylegesen hányan klikkeltek... :(
Mindenkinek köszönöm a próbálkozást, ha sikerül, ha nem! Nagyon rendesek vagytok!
Már korábban regisztráltuk szavazatodat!
Nekem folyton ezt írja ki!!!
Ezért írtam én korábban,hogy csalás az egész...
Bocsi!!!Hogy ismét írom...
...ismét engedett, most szavaztunk még 1x,s ugyanaz a felirat jelent meg...hááááát reménykedjünk, nemcsak írja, elfogadja, hanem oda számolja is a rendszer..
Örülünk, hogy külföldről is kaptok szavazatot KisAngyalotokra:)))
Ahogy érzékelem, naponta 1 szer enged szavazni, de ha keresőt váltasz, akkor azzal is elfogad 1 szavazatot.
Explorer
Mozilla Firefox
Opera
Mivel a számlálót nem látom, így csak feltételezem, a vissza jelzés alapján.:-)))
És igen! Ahány kiskutya, annyi szavazat lett végül: 101! :D
katácskák, ti már ma klikkeltetek, ugye? Ez forcsa, mert éjfél óta nem jelzett egy új szavazatot sem... :(
DominÓrák: 2,
Kezd uncsi lenni...
Nap végi összesítés: rekordmennyiségű szavazatot kapott ma Barnabás. 98x klikkeltek rá! Ebben benne vagytok Ti is. Köszönet érte!
Reggel még 25. volt, most a 21. helyen áll - pedig délután volt már 20. is. Sebaj! Ha így halad, bent lesz a válogatottban. :)
Még van fél óra éjfélig, itt a link, hátha valaki új téved ide, aki még nem szavazott, és akkor meglenne a 100!
Dórikám drágám! Remélem nem lesz komolyabb baj, nagyon bízom benne!!!
Vigyázz magadra. Most már én is itt vagyok újra Veletek.
Július 15-ig lehet szavazni Barnabásra, akkor fejeződik be a verseny.
CSak ma 75 szavazatot kapott eddig! És igen, már a 20. helyen áll.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Gondolkodom, hogyan hálálhatnám meg Nektek...
Köszönöm a válaszokat.
A kinyitott 19.54-ig él (addig kapok minden lerakott domiért +1 pontot). A másikat nem mertem kinyitni, mert féltem, hogy eltűnik az első (reméltem, hogy az van benne, hogy nem kell fizetni az aukcióról vásároltért, ezért rá sem kattintottam. OK, akkor majd kinyitom, ha ez lejárt.
Hát ez jó! Tetszik a helyzetem. :P
Kedves szerver! Nyomatékosan felhívom a figyelmedet, hogy nem azért osztom ezt meg a többiekkel, hogy elrontsd nekem! Tessék szépen tovább is így működni. :)
Szóval...
Van ugye egy lecserélős ajándékom, meg egy bontatlan az asztalon. Igen, mindkettő megvan már vagy 2 napja. :) Ugyanis mindig olyanokat kapok, hogy a maradék 4 helyen elvagyok, max. aukcióra kell tennem néha. :)
Jah, és még egy féljokerem is van, az is napok óta. :)
Most szeret a szerver... Ki tudja, meddig? Remélem, sokáig. :P