Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!A mai napon a szerver szerintem "beteg"!
8 órakor kaptam egy ajándékot, kinyitottam:9-től 13-ig DÓ,12-kor kaptam egy ajándékot:13- 17-ig DÓ!!!
Nem is kritizálom többet a "szegényesebb" napokat!
Én csak a 2 órás dominóról maradtam le.
Éjjel a pici fiam miatt sokat fent voltam, már azt hittem ma megszületik...
Szépen kérlek, olvasd el a szabályzatot...
Nem hosszú. :) Nem a Hoxás felhasználóit kérjük, csak a dominósat. Csak egy cikk. Kb. 5 perc és tök jól le van írva.
Sziasztok!
Szépen átaludtam a DÓkat... Asszem a mai napom nem erről a játékról fog szólni... :P
Volt egy "duplázós"ajándékom,ezért vettem meg a Tiedet.Megdupláztam,majd a 8 as Dó ajándékot adott.Az ajándékod nekem most nem a legjobban sikerült,(12 órán át +1 pont a lerakottakért)egész nap foglalja az opciót.
Kiváncsi vagyok a 70 pontomból meddig haladok.
Ajándék dominó az aukción 2 db.
Szép napot mindenkinek.
Süt a napocska,de éjjel esett.
Sziasztok!
Aztapaszta! Mi volt itt eddig? Jó sokról lemaradtam, és még nincs vége a napnak:-)
Hiába, valamikor aludni is kell!
Szép napot mindenkinek.
Ezt a helyzetet írtam le az éjjel.:-)))
Ne tartogassad az ajándékot, mert rád gyülik és megoldhatatlan problémát okoz.
A 4. helyen lévő ajándékot váltsad be és annak ismeretében dönts a továbbiak sorsáról. :-)))
Kaptam 3/Joker, 2/7, 3/4.
Beváltottam a maradék ajándékomat, asztalfeltöltés, így kaptam 3/1-et még hozzá.
Jó reggelt! Ajándékok halmazával vagyok tele, azt irja beváltom, de megint ajándékot küld! Ami meg dominó az nem illik be, eldobni meg nem akarom!
Mit tehetnék?
Szép napot dominózók!!
Jobb dominókat ...mint én kapok...
Úgye ilyen nincs?
A most beváltott ajándékom :
"A következő DominÓrában szerzett dominód mellé kapsz még két dominót. Amelyik plusz dominónak nincs helyed, azt nem kapod meg. Ha egyetlen plusz dominónak sincs helyed, akkor az ajándékod érvényben marad. Ha bónusz dominóra vagy jogosult, mert 24 órája nem csíptél el DominÓrát, ez az ajándék arra is vonatkozik."
és még van 1 ajándékdominóm a duplázásból.
Hosszú ideig nem volt ajándék, most meg csőstől jön.:-)))
Kiváncsi leszek, hogy milyen 3 dominót kapok most.:)))