Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ma eddig minden dominót felvettem és nem kellett
eldobnom sem.
Igaz tegnapról üresen fordultam,és jöttek az ajándékok és jokerek is....
most még van 2 jokerem is.....
Szia Szylvia!
*Nem került elő a pontom!
*Be volt zárva a gépem mivel nem voltam idehaza!
*A múltkor is 3-mat le vont, de 2- óra múlva, vissza adott 2- tőt! :((((
Ma van 5- pont veszteség mivel eldobásért is vont!
További jó játékot!!!
Csak azon lehet segíteni, aki szól.
Ez a fórum, kimondottan a dominósoknak van fenntartva.:-)
16 pontnál senki sem kaphat többet, eldobás címén, ezt azért jó lesz figyelembe venni.
A kiugró eseteknek, a gépen utána lehet nézni, sőt meggyőződésem, hogy programból oldja meg ezt Speedz.:-)
Sokkal több segítségkérést vártam jelezni itt a fórumon, hogy "beszorult" valaki az asztalán és nem tud aukcióra rakni.
A néma gyereknek, az anyja sem érti a szavát.:-)
Pista, korábban bevallottad, hogy nem is nézted, a pontszám változásodat, most meg behajtással "fenyegetőzöl", ejnye-ejnye.
Lazán, ez csak játék.
Most őszintén, mikor az első jelzést megkaptuk itt a fórumon, hogy az eldobásért mégis von le pontot a gép, akkor miért kellett tovább kísérletezni, hogy hátha nekem nem von le alapon. Az első próbálkozást még ekkor is érteni vélem, de a továbbiakat?
Nem azért kaptunk plusz DÓ lehetőséget, hogy eldobáljuk a dominókat, szerintem.
Egyébként holnap is lesz nap és lehet, hogy akkor meg az eldobásért plusz pontot kapunk.:-)
Köszönöm, Hoxa!
Nem kívánok élni (visszaélni?) a lehetőséggel. Ez a szoftverprobéma (korábbi kollégáim eufémisztikusan rendszer-tévműködésnek nevezék) mindannyiunkat egyformán érintett.
További boldog ünnepeket kíván
Imre
Katácskák,teheted a következőt a z aukcióra
:-)
Hoppá! Itt az előbb még judit47 válaszolt! :D
Hogy is van ez? :D
Sziasztok!
Elnézést kérek a hibáért. Akinek tévesen vont le a program eldobásért pontot, írja meg nekem privát üzenetben, hogy mennyi került levonásra és este jóváírom.
Hoxa
Igazad van,inkább olvasni fogok,nem dühítem magamat.
Szép karácsony délutánt,jó pihenést kívánok.
Ahogy mondani szokták,öröm helyett üröm....
Most már mindegy,majd alakul valahogy,de elment a kedvem a játéktól,az biztos. Semmi jó,használható dominót nem kapunk.
Nekem is,és nem győzöm eldobálni a dominóimat,hogy előbbre tudjak lépni.
Valóban nem érdemes felvenni óránként a dominókat,mert csak veszteségünk van. Ajándékba kaptuk???