Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Köszi Betti!:)
Most kicsit mással voltam elfoglalva nem a dominóval.:)
Köszönöm szépen. Éppen most néztem meg, és láttam, hogy elkelt, csak azt nem tudtam, hogy kinek köszönhetem.
Nem vagyok bedugulva, mert leürítem az asztalomat, még akkor is, ha négy pontot kell érte adnom.
Ma meg holnap annyi DominÓra van/lesz, hogy talán visszajön a vásárlásra költött pont.
Vegyél összekötőt, és akkor nem dugulsz be.
Én ma már 10 pontért vásároltam az aukcióról, volt benne 4 pontért is meg 3 pontért is 2 vásárlás. Ja, egyet sem dotam el. Ez csak játék, pénzedbe sem kerül, miért nem vásárolsz Te is?
Azért mondtam a 16 pontot, mert ma annyival több dominót szedhetsz fel mint máskor, tehát az alapjátéknál "eldobott" pontjaid levonását, szinte jogosnak érzem.
mondjuk, ha lenne beleszólásom, eleve csak 8 eldobott dominó utáni eldobásnál nem vonnék le pontot a "BÓNUSZ" napokon.:-)
Abba azért biztos vagyok, hogy "tisztes" megoldást "eszel" ki Hoxa, ha már egyszer megígérte a pont jóváírást, hisz lehetnek olyanok is, akik ide be sem néznek és nem olvasnak bennünket.:-)
Ne aggódj miattam, nem halok bele!
Egyébként az elsőt még éjfél után dobtam el.:)
Én most muszáj voltam eldobni, azt gondoltam helyre állt a probléma. Szerintetek mindenkinek jóváírja HOXA?
Nekem most minden pont számít mert szintet léptem.
(nem mintha remélném, hogy ennél előbbre jutok)
Pista55! 01.23-tól tudjuk,hogy levon az eldobásért.
Te 9 ó után írsz először,tehát sokszor olvashattad, mi a helyzet.Képes voltál harmadszorra,esetleg többször is próbálkozi? Nem vagy te akárki!!
Én még egyet sem dobtam el,igaz nem minden órát használtam ki.Üdv.Rian
Pista55nek "dominó-rontása" van.(Nem gyomorrontása)
Karácsonykor is legyünk mértékletesek,ne habzsoljunk:))
További szép estét,Rian