Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ismét 23 óra, így a nap utolsó órájában ismét dominóhoz juthatunk.
A 23 óra is favorit az éjszakai 3 óra mellett.
Lehet tippelni, pénteken lesz-e 3-kor dominó!
Egy kis pihenő, mindenki rendezheti a sorait.
Hamar lefutott ez az 5 DominÓra.
Holnap esetleg éjszakai dominókkal fog meglepni minket a "Játék"?
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltásától kezve 12 órán át minden általad az aukcióról vásárolt dominóért eggyel kevesebb pontot kell fizetned.
A bónuszt 02:32 percig használhatod ki.
Szóval "kezve"?! :-D Én csak másoltam... :-) Ha nem szorulok be, akkor nem lesz gond, de így is jó. :-)
Utólag már mindegy.:)
Ilyen esetben én már az elején megduplázom az ajándékom is, ki tudja, lehet, hogy az is hoz annyit mint egy fehér duplázás. Ritka, de előfordulhat, viszont az is ritka, hogy ilyenkor fehér jön, vagy az aukción találni.
na látod????? ezért nem kapunk mi itten ajcsikat, mert valaki összegyűjtögeti őket!!! Grrrr...
:-D
Beváltott ajándék!
Most megduplázhatod egy dominódat - természetesen csak akkor, ha van legalább egy szabad helyed az új dominónak. Ha ajándékot duplázol, nem biztos, hogy a hatása is ugyanaz lesz.
Az asztalon pedig négy ajándék... Valami jó ötlet? :-)
"Csináljatok üres helyeket az asztalon, mert jönnek a dominóórák!"
Egy üres helyem sincs, de mind sorbaillő. Így nem jó?:))))
"Na akkor kezdjük a számolást! Csináljatok üres helyeket az asztalon, mert jönnek a dominóórák! "
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig ilyenkor szoktam beragadni. :-D
"De miután már 7 éve csinálom (jövő hónapban lesz 7 éve) nagyon nehéz abbahagyni."
Nem semmi! Gratula. Boldog évfordulót!
Azt mondják a 7-es szám mindig sorsfordító (baráti kapcsolatokban, munkahelyen..stb) 7 hónap vagy 7 év vonatkoztatásában...
"Soha nem gondoltam volna, hogy elérem a 2. helyezést, sok álmatlan éjszaka van benne."
És nem félsz attól, hogy a hoxa egyik napról a másikra eltűnik, így oda a második hely :-(??? (csak kérdem)
Na akkor kezdjük a számolást! Csináljatok üres helyeket az asztalon, mert jönnek a dominóórák!
Szia Ildikó! Örülök, hogy visszatértél a fórumra is és egyáltalán a dominózásra! Nekem nagyon sokáig Te voltál a példaképem és Laci, de azt hiszem ezt tudjátok is mind a ketten. Hányszor, de hányszor akartam már én is abbahagyni a dominózást! Hiába mondja Laci, hogy szórakozásképpen kell ezt megélni, ha még sem úgy megy. Ha most jönnék a Hoxára, tuti nem dominóznék, persze a mostani eszemmel. De miután már 7 éve csinálom (jövő hónapban lesz 7 éve) nagyon nehéz abbahagyni. Soha nem gondoltam volna, hogy elérem a 2. helyezést, sok álmatlan éjszaka van benne.
Uuuuuuuuuuuuuuuutáááálaaaaakkkkk!
(na csak vicceltem! :-) Mostanában elég sok ajcsit kapsz, nem? Hogy csinálod?)