Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
A 48db dominóból 47 db jött össze, a csütörtök hajnali, 5 órai dominó kimaradt. Lehet, hogy az hozta volna meg a szerencsémet.
Nem volt egy jó leosztás, többször vettem 3 pontért összekötőt. Jöttek színesek dominók is, több is lehetett volna, de miért legyek elégedetlen, 48 pontot sikerült összekalapálni.
Többször is előfordult, hogy a kinézett dominót már 4 pontért is elvitték, biztos nekik nagyobb szükségük volt rá.
Volt olyan is, hogy amit kinéztem, de még nem vettem meg, megkaptam az épp aktuális órában, érdemes volt várni.
+ Ma éjszaka jött még 3 db dominó, ezeket is sikerült megcsípni, de az már csak a ráadás volt.
47+3 = 50 db dominót sikerült így felvenni. A 48 db túl lett teljesítve.
Örömmel láttam, hogy délután 14 óráig lesz egy hosszú szünet, lesz idő kipihenni az elmúlt napok fáradalmait.
További szép napot, jó dominókat minden játékostársnak!
Két nap alatt mennyi pont jött össze?
Összesen: 2019-1958 = 61 pont.
Köszönhető ez a 7 db ajándéknak és a dominók jó leosztásának.
Van még bőven 1 pontért kapható dominó.
Sajnos, amit nem vesznek meg, az szépen kiesik a sor elejéről.
Én is találtam összekötőt.
Szép napot, 14 óráig jó pihenést!
Ma éjszaka még megtoldották a 48 órás non-stop dominózást + 3db extra DominÓrával.
3:59-ig kitartott a nagy lendület, és lehetett bezsebelni az érkező új dominókat.
Én minden dominót felvettem,és csak ennyi sikerült,mert ugye aukción ugyan úgy csak 2 óránként vehettem,és sosem volt csak 3 pontos,az is dupla!Épp ezért nem értem!
Egy pontos 70 van aukción,és nem dupla!
Érdekes,nekem csak 40 pontom lett!
Hány nicknévvel csináltátok?
ez tényleg nem rossz :)
én nem számoltam
Nekem a 24 óra CSAK mint időtartam létezik.
Mint időpontnak(!), ÉN inkább a 0 óra meghatározás híve vagyok.
De ne menjünk MOST bele ebbe.
Talán(!) majd egyszer ... később ... valamikor.
További jó éjt MINDENKINEK!
Fárasztó volt a két nap.
Ma sikerült az összes dominót felvenni, és a mai napon 2019-1982 = 37 pont jött össze.
Volt egy "12 órán keresztül minden általad lerakott dominó + 1 pontot ér" ajándékom is.
Jó játék volt! :))
Tegnap nagyon nem voltam aktív, ma valamennyire pótoltam, 20-30 pont gyűlt éjfél óta.
Összességében sem hoztam be a hátrányt magamhoz képest, 23-25-ig alig voltam gépnél, így minimum két nap hátrány még maradt. :D
Egyszerű. 0 óra vagy 24 óra, az éjfél. Így mindenki érti. :)
Az meg hogy nézne ki egy bolton, hogy 0-0 óráig van nyitva?! Seogysem igazi ez.
Sajnálom, hogy véget ért ez a két nap.
Jó éjszakát!