Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Hosszú vagy nem hosszú, ezt sikerült a bejegyzésekből megértenem.
Nálam is többször előjött ez a probléma.
Volt, amikor a 0:00 perckor kiírt első DominÓrát nem sikerült bevinni, mert a tegnapi nap is azonosan indult. :)
Morogtam is, hogy miért nem engedi, de azért sikerült a problémán túllépnem.
Másik, hogy megtámadni a szervert? Fel sem merült. :)
Szerintem a lényeg:
Ha valaki, még egyszer teljesen ugyanazt a szöveget szeretné közvetlenül egymás után (legyen az 3,5 óra elteltével) 1 napon belül beírni, azt nem engedi gép.
A régebbi verzióban kiírta, hogy "ezt a bejegyzést egyszer már elküldted."
Most ezt nem teszi meg. (sajnos)
Mit jelent a "floodolás":
Számítógépekkel kapcsolatban jelent különféle DoS támadásokat, ahol sorozatos kérésekkel árasztanak el egy szervert vagy más gépet, ...
Szerintem, itt senki sem erre játszik. :)
Ezt bővebben kérném kifejteni. :)
Nem értem a szövegösszefüggést.
Teszteltem: most sajnos nem írja ki, hogy "ezt a bejegyzést egyszer már elküldted."
A régebbi verzióban kiírta, ha jól emlékszem.
Ez itt a hiba!
Olyan, mintha egyszerűen nem venné be a szöveget.
Kérjük vissza a hibaüzenetet. :)
Minden fórumbejegyzést nyilvántart a központi számítógép. Ha valaki, még egyszer teljesen ugyanazt a szöveget szeretné közvetlenül egymás után 1 napon belül beírni, azt nem engedi gép.
Kiírja, hogy ezt a bejegyzést egyszer már elküldted.
Ha közben írunk az adott fórumra egy "ok." vagy egy ":)" jelet (vagy bármit), akkor még egyszer beírhatjuk ugyanazt a fórumbejegyzést, pl. a DominÓrákat.
Ki lehet próbálni.
Lehetséges megoldás még, hogy hozzáteszünk egy plusz írásjelet a bejegyzés végére, akkor már elfogadja a gép, mert más lett az előzőhöz képest.
Az elmúlt napokban is jelezte valaki, és javították.
Már "Saját dominóid" vannak a "Sajád dominóid" helyett. :)
Köszönjük a javításokat!
Lehet, hogy csak nekem új, de mintha most rövidebb lett volna vízszintes dominó sor az asztalon, ahova beillesztem a sorba illeszkedő dominókat. :)
Ez is most változott meg?