Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Kedves Hoxa!
Szeretném megkérdezni, hogy a "Megfordít" gombot nem tervezitek-e más színnel jelölni, mert nagyon megtévesztő a "beilleszt" gombbal. Régen kiemelkedő volt. Hasonlóra gondolok, mint most a "Duplázó" gomb.
Majdnem jó a következtetésed, de nem a magassággal van bajom hanem, hogy lefelé haladva (bármelyik oldalon) a címsora kifut a képernyőből és marad a név, valamint a hozzá tartozó számok a sorba.:-)
Engem ugyan nem zavar, de sokan nézegetik a topplistát, nekik ez gondot okozhat.
Megoldás, tanulják meg a sorrendet, vagy csináljanak maguknak "szamárvezetőt".:-)
Nálad nézve ezt találom:
Dominó játék:
Pontszám: 12109. Ezzel 251. helyen áll a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 109. legjobb eredmény az övé.
Tehát 109. vagy máma a 4 hetesen.
Adatlapod>>>> Játék eredmények
Szerintem technika ferdítette el beillesztés után a másolást.
Valószínűleg arra gondolt, hogy a
Pontszám Lerakva Aukcióra Vásárolva Eldobva DominÓra
Ajándék nevű oszlopok túl "magasak", az alsó rész szemlélésénél nem látjuk, hogy mit is keresünk.
Bocsánat, de az a beírás, vagy bemásolás így teljesen értelmetlen.
Csak egy csomó felsorolás.
Hol van benne " Érthetőbb lenne, ha a 'felírat' "???
Más miatt.
Bárki adatlapján meg tudom nézni, hogy hányadik a ranglistán, de azt nem, hogy a 4 hetesen hányadik.
Ha az öröklistán megkeresem és átváltok a 4 hetesre, teljesen más listát kapok, a kiválasztottam valahová elkeveredik. Összes oldalt meg nincs kedvem végignézni, ennyire még senki sem érdekelt.
Érthetőbb lenne, ha a 'felírat'
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯ ❯❯
Név
Pontszám Sorrend
Lerakva Sorrend
Aukcióra Sorrend
Vásárolva Sorrend
Eldobva Sorrend
DominÓra Sorrend
Ajándék Sorrend
Alá gördülne be a kimutatás, mert azért a 40.nek már nem annyira világos, hogy melyik szám, milyen oszlopban van feltüntetve, hanem görgetni kell, előre-hátra, esetleg mindig más-más sorrendben lekérdezni.
Nekem is + 4 óra ajándékom van.
Ami újdonság, hogy a következőket írja ki az asztalon:
"A következő DominÓra csak neked 20:00-kor kezdődik. (Ajándékod 22:59-ig van érvényben!)"
Lám, lám, ezt is javították.
Köszönjük. :)
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 19:00-tól 22:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
Most direkt ránéztem a ranglistára, végre ki tudok igazodni rajta. Bár a tiédet nem sikerült,
25 db dominót tudtam vásárolni az elmúlt 28 napban, ebből kb. 90%-a dupla.
Legalább 20 percen át ott árválkodott 2 db az 1 pontért kaphatók közt.
Úgy néz ki másnak is van -1 pontos ajándéka, csak nem írta meg. :)
10 perc múlva újra lesz 1 db. :)