Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
A mai bejegyzések volt tény?
Amikor engem érintett akkor az mi volt?
Kedves Szolgáltató és Hoxa!
Köszönjük nektek, hogy a mai napon ismét sikerült valószínűleg jó pár embernek kellemesen indítani az éjszakai dominózást!
Történetesen az általam észlelt időszakban 2:45-től 3:00 percig nem lehetett elérni az oldalt.
Amint azt az aukciós dominó felrakásokból látom, a probléma már 2:12 után bejelentkezhetett. Az adott időpont után nem volt az aukcióra dominó felrakva.
Miért pontosan 3:00 után lett éppen elérhető az oldal?
Tudja a fene, de kicsit frusztráló, hogy éppen 3:00 után, mert akkor már semmi esély sem volt, hogy még az utolsó percben megcsípjük a mai első dominót.
Szóval, jól kezdődik a nap.
Annak örülnék még, ha a folytatásba egész nap nem lenne elérhető az oldal, mert akkor az megoldná sokak problémáját, hogy nem kell vagy lehet itt dominózni.
Elnézést, lehet, hogy az utóbbi soromban a keserűség beszélt belőlem, de az utóbbi időben szinte kiszámítható volt, hogy az éjszaka folyamán beüt valami "gebac".
Igaza van azoknak a játékosoknak, akik azt mondják, hogy az éjszaka arra való, hogy kipihenjük magunkat, és nem arra, hogy éppen dominó játékkal üssük el a (szabad ?) időnket.
Megértésüket, és a reménybeli hiba mentes működést megelőlegezve, várom a fejleményeket, hogy lesz ez elkövetkező napokban.
Jó böngészést és jó játékot mindenkinek!
Én se,de állítólag ezen nem kell bosszankodni,éjszaka aludni kell.
Valami válasz kedves Hoxa?
Megkaptad?
Én egy beilleszthető sárgát kaptam.
Én ma zsinórban kaptam egy 5/5-t, egy 9/9-t és egy 3/3-t.
Érdeklődéssel várom, este 8-kor milyen dupla következik? Remélem 0/0 lesz, mert az legalább illik a sor végére.
Beváltott ajándék!
Most megduplázhatod egy dominódat - természetesen csak akkor, ha van legalább egy szabad helyed az új dominónak. Ha ajándékot duplázol, nem biztos, hogy a hatása is ugyanaz lesz.
Köszi! Most kérek szépen egy fehéret.