DM-es pontgyűjtő kártya (beszélgetés)
Én kb 4 hónapja igényeltem a kártyát, de a mai napig a papírkártyát használom, mert elfelejtették a rendeset megküldeni nekem is..
Amúgy jó dolog sztem. Én pl kuponfüzetet még nem váltottam ki, azt anyu szokta, de múltkor láttam, h 50 pontért plusz 1 ft-ért lehet "venni" egy nesszeszert, amiben vannak termékminták, plusz nekem egy szemhéjpúder volt (azt hiszem valamelyikben rúzs van).
Ezek mellett vannak benne kuponok sminkcuccokról, és van egy joker is.
A kistáska pedig elég jól néz ki, nem nagy, én abban tartom most a legalapvetőbb sminkcuccokat.
A 150 pontos kuponfüzetben plusz van 15% kedvezmény a vásárlás összegéből.
Mi is így vásároljuk a pelust. Még két család gyűjti nekünk a pontokat, így hamar megvan a 150 pont :-)). A papírkártyán gyűjti egyik család, társkártyán a másik család. Nekem meg ott a plasztik.
Gondoltam leírom,mert sokan nem tudják (legalábbis úgy vettem észre).
Ha van DM-es pontos kártyád (ha nincs is ki lehet még váltani) és kiváltod az 50 pontos kuponfüzetet abban van egy Joker kupon,ami a választott termék árából -25% kedvezményt jelent.Nagyon sokat lehet ezzel spórolni a pelenka árán.Még a drága pelenkák is elég jó árba vannak így.Hiszen a negyede lejön az árból.
Gyorsan gyűlik a pont és én minden hónapba ki tudom váltani a kuponfüzetet.Nekem is a biztonsági őr mondta el.
Remélem segíthettem!
További ajánlott fórumok:
- Kinek van WMF kuktája? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni a pontgyűjtő akcióban?
- Hisztek a pontgyűjtögetős nyereményjátékokban?
- Tesco pontgyűjtő akció
- Ha OTP kártyával fizetsz a CBA-ban van valami pontgyűjtő kedvezmény?
- Thomas kések - pontgyűjtés
- Nem értem, mire jó a pontgyűjtögetés itt! Nem tudom miért...