Dilemma! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Dilemma!
6. 3cdd2cedd8
2008. szept. 7. 11:47
A lányból nem lehet semmi módon kihúzni, hogy miért szakít, amikor szakít?
5. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 3. - 9bbb5bd983)
2008. szept. 7. 11:31
Most jut eszembe, hogy a cikk megírásától eltelt egy kis idő. Most mi a helyzet? Vége van a nyaralásnak?
4. inci-finci
2008. szept. 7. 11:27
Se vele , se nélküle, de meddig fogod ezt bírni ,mert mindennek van egy határa. Hát sok sikert és boldogságot , és találd meg az igazit , lehet hogy ő lehet hogy nem . De egy orvos is segíthet, hogy miért lett ilyen .Próbáld meg ha ennyire szeret.
Szia .
3. 9bbb5bd983
2008. szept. 7. 11:13
Megdöbbentő a történet, nagyon. Mintha igaz se lenne, hogy a lány ilyen sokszor szakított veled, és te mindig visszafogadtad. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hiszem el, hanem azt, hogy te igen szeretheted azt a lányt. Minden rosszindulat nélkül megkérdezem:
Megérdemli?
Persze az érzelmeknek nem lehet parancsolni, te is biztos már jó rég óta vívódsz. Kívánom, hogy (vagy így, vagy úgy) legyen ennek vége, és találd meg a boldogságot!
Vera
2. 70feba11fd
2008. szept. 7. 11:13
Hmm engem szeretne egyszer így valaki, de örökké ám! Kívánom hogy helyre jöjjön köztetek minden és legyetek boldogok!
1. 8e38f5ea70
2008. szept. 7. 11:03
Próbáljuk meg, vagy sem? Ki tudja a választ? Próbáljuk meg újra? Újra és újra? Az én történetem nem tekint nagy múltra vissza, mert csak egy éves a szerelem, de más ember egy életen át nem veszekszik annyit a párjával, mint ahányszor az én párom szakított velem.
Ugrás a teljes írásra: Dilemma!
Ugrás a teljes írásra: Dilemma!