Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Delikát vonalkódokat keresek! (beszélgetés)
Kérek mindenkit aki tud segítsen nekem!
Sziasztok!
Ismét elkezdődött a Knorr Delikát8 vonalkódgyűjtés!
Nálunk a faluban sajnos semmilyen játszótér nincs és nagyon szeretnénk nyerni egyet.Kérlek benneteket,ha van nektek felesleges adjátok oda nekünk,hogy a mi gyerekeinknek is lehessen egy játszótere!
Szia!
Én is gyűjtöm, esetleg megbeszélhetnénk valami egyezséget.
Attól függően, hogy melyikünk hogyan áll a játék során?
Melyik településnek gyűjtessz?
Zsuzsa
Sziasztok!
Kérek mindenkit, nézzen körül otthon, nincs-e véletlen otthon egy üres zacsi, amit fel tud ajánlani :)
priviben ha adsz címet akkor tudok egy 5 kg-os vödörről adni 1-et.
postázom.
Körbe szólók a családban hogy van e esetleg. Beteszem a fórumot kedvencbe és arok pár nap múlva hogy sikerült-e szerezni:)
Sziasztok!
Kis falunkban az óvodának gyűjtjük a vonalkódot a játszótérre.
Aki tud kérem segítsen a zacsikkal, vonalkódokkal.
Előre is köszi
Zsuzsa
Sajnos szomorúan vettem tudomásul hogy senki nem küldött 1 darab kódot sem/kivéve a supin!!!!!/
Rendben,ha tudsz valamit írd meg priviben légyszi.Köszönöm!!!
Majd megkérdezem a főpolgármester nejét. Ő volt a szervező. Ha még emlékszik rá....
Mennyivel nyertetek??Kb.hány darab kell?
Az előbbieket csak azért írtam ,hogy birizgáljam egy kicsit a Hoxásokat. De ugy látom nem igazán jött be.
Augusztusig még gyüjtöm nektek. A mi városunk ,Fehérgyarmat is nyert 2 éve 1 játszóteret. Szia!
Megkaptam köszönöm szépen!!!!!
Nehogy összevesszetekmár csajok:(( augusztusig kell gyüjteni akódokat,várok türelemmel biztos van aki főz delikáttal.Sziasztok!!
Plusz nekem pl nincs meg a zacskója már, pedig elküldeném...
Nem biztos, hogy érzéketlenek.
1.) A fórum ma lett megnyitva, nyilván még nem sokan látták.
2.) Nem mindenki használja a Delikátot, például mi se.
3.) Akik használják, esetleg szintén gyűjtik.
4.) Akik használják és szívesen átadnák, esetleg névtelenek kívánnak maradni és privát üzenetet küldenek.
Ez csak ami így hirtelen eszembe jutott, nyilván van még egyéb is. Miért kell rögtön ítélkezni???
Én nem főzök delikáttal. :((
Hihetetlen,hogy ennyire érzéketlenek az emberek.Pedig sokan főznek Delikáttal! nem nagy kérés,hogy elküldjék azt a vonalkódot a zacskóról.
Segítsünk már egy vonalkóddal!
Az ovinak gyüjtök delikát kódokat,hogy nekik is főzzenek játszóteret:))
Delikát vonalkódokat keresek!!
További ajánlott fórumok: