Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
punkció után volt valakinek enyhe barnázása?
Sziasztok! Pénteken jön valaki punkcióra?
Szia. Nincs szabin. Délután 15-16 óra között elérhető szokott lenni telefonon. Akkor van úton haza felé. :)
Szia! Nincs szabin ma voltam nála.
Leskó Dr.Úr szabin van, nem tudjátok??
A 4 hónapos Kislányunkkal szeretnénk meglátogatni, illetve bemutatni Neki, de nem veszi fel a telót...
Köszi a választ, megnyugodtam egy kicsit. Arra gondoltam, hogy aviva tornával rásegítek.
2 doboz Utrogestan kapszula van eladó ha valakit érdekelne.2016.09-ig érvényes
Szia! Nyugi nem lesz semmi baj, nekem 38 mm és egy 28 mm volt és kiürült a köv mensivel. Nem lesz gond aztán kezdhetitek. Előfordul a gyógyszerektől.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Még soha az életemben nem diagnosztizáltak nálam cisztát, azonban a mostani ciklusban a hetedik napon egy 26 mm-t látott a doktor úr. Tegnap a 18. napon 20 mm-s volt. Szerintetek fel fog szívódni a következő ciklusig? Nekem elég lassúnak tűnik a zsugorodás. Kérdezte a doki, hogy volt-e már ciszta leszívásom. Mondtam, hogy még cisztám sem volt, vagyis nem tudok róla. Attól félek, hogy a következő hónapban sem indulhat a program.
Szia! Köszi csak olvastam olyat akinek felet kellet adni másnaponta,neke az egy kicsit soknak tünt.
60%-os lett, a geenetika pedig teljesen jó, a mozgásuk lassú, elég kevesen vannak és azok fele is sérült. Bízom benne, hogy most már mi következünk.
Akkor lehet most eldönti milyen protokoll legyen! A hba tesztetek milyen lett? Én is így voltam és hosszú protokollos lettem :-)
Szia.nekem másnaponta kellet 1/4 a tollból.
2 doboz Utrogestan tablettám maradt meg.Akit érdekel irjon.
Sziasztok!
Ti transzfer utan mennyi ovitrelle- szurtok?
Nekem is akkor kell visszamennem illetve holnap is. Még az is lehet összefutunk. 😊
Voltam májusban utolsó hetében 20 napi ultrhangon, ahol mindent rendben talált, de nem írt fel semmit.
Jövőhét csütörtökön kell mennem 14. naoi ultrahangra.
Szia! Én viszont Bodnár dokihoz járok! Most 18.-Án viszont Miskolcra megyek Leskóhoz, és ha minden ok akkor megyek le Debrecenbe.
Szia. Én Leskó doktorhoz járok. :) Nem gondoltam hogy egynapon voltunk punkción.
Szia! Egy naig a 2×2 utrogestan. Másnap reggel 1 crinone gél, délben 1 tabl utrogestan majd este 2 tabl.utrogestan. és aztán minden nap így folytasd, amíg fel van írva. Nekem is így volt. De azért még próbáld őket is elèrni. Sok sikert!!
Sziasztok!!!sos segitség!!!Punkcio volt tegnap,kiirta a doki a gyógyszereket de nem egy értelmű!!Tegnap irta:2x2 utrogestan,majd reggel crinone hüvelygél délben 1 és este 2 tabletta utrogestan!Akkor ezt ugy értsem hogy reggel este 2 tabletta utrogestam,reggel délben pedig egy hüvelygél??Hívtam a kaálit de elérhetetlenek...
Sziasztok! Hétfő, kedd környékén lesz valakinek punkció Debrecenben? Köszi. :)
Szia!
Köszönöm a válaszod. Egy napon voltunk punkción :-)))) te kihez jársz?
Szia. Szerintem ne azt nézd magadon,hogy milyen tüneteket produkálsz. Próbálj gondolatban csak a babával lenni. Nekem sincsenek tüneteim de nem is keresem magamon. Így kell lennie, mert mindenki más és más. Szerintem ne agyalj ezen. A gondolataidat inkább a babóra fókuszáld. Minden rendben lesz. 😊
Sziasztok Lányok!
Új vagyok itt köztetek. Túl vagyok már két inszem-en, 4 napja volt az első transzferem. Kellene vmi szurkáló érzést éreznem tegnap délig éreztem, de délután már nem. Tudom, hogy mindnkinél más csak milyen észreveteleitek vannak?
Akkor szerencsétek volt! Mi tavaly augusztusban voltunk konzultáción és áprilisra kaptunk sorszámot! Tb alapon!
Szerintem már csak július, de ennek a ciklusnak a 21. napjától akár hosszú protokoll is lehet! De mit mondott a doki , mikor kell menned? Előző hónapban nem voltál 21.napi ultrahangon?
Szisztok Lányok!
Kérdezni szeretnék: erre a hónapra kaprunk sorszámot, de a férjem HBA tesztjét csütörtökön csinálták és hétfőn kell telefonálnunk az eredményért. Nekem az lesz a ciklusom 4.napja. Előfordulhat, hogy ebből már nem lesz júniusban beültetés. Kicsit kétségbe vagyok esve, már negyon vártam ezt a hónapot.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A vérvételekre a nőgyógyász és a háziorvos is adhat beutalót. Ők töltik ki a papírt hozzá, amit lehet ingyenesre tölteni. Nekünk eddig mindkétszer az volt. A többire szerintem nőgyógyász, de nem vagyok benne biztos teljesen.
Mi most voltunk áprilisban önköltségesen. Akkor kértem TB-sre is egy időpontot (arra az esetre, ha nem sikerülne), jövő áprilisra adtak... De azt mondták a recepción, hogy orvosfüggő, van olyan orvos, akihez szeptemberre is tudott volna adni időpontot.
További ajánlott fórumok: