Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Biztos megzavarta a ciklusodat a punkció. Szerintem nincs ezzel gond. Várj még pár napot. Legfeljebb ha hétfőig sincs semmi, akkor rákérdezhetsz, hogy ilyenkor mi van. De biztos megjön az a mensi addigra.
De ha téged idegesít, akkor telefonálj egyet még ma. Akkor legalább nem idegeskedsz emiatt.
Sziasztok Lányok!
Ti mit tennétek? Van egy olyan gondom, hogy múlt hétvégén kellett volna megjönnie a mensinek és még mindig semmi. 2 hónappal ezelőtt műtöttek laparoscóposan endóra és cisztára. A múlthéten szerdán pedig volt egy ciszta punctióm. A dokim felírta az injekciókat is ha megjön akkor szúrjam magam és 5 napon vérvétel. Így nem tudom meddig várjak még? Oda kellene szólnom telefonon?
Na, majd a következő ciklusban kezdetek, addigra biztos helyreáll a hormonszinted.
Konkrétan nem ismerem, de hasonló mint az Utrogestan, azt progeszteron pótlásra írják fel, illetve hogy segítsék vele a megtapadást, a beágyazódást.
Sok sikert holnapra! :)
Az, hogy mennyibe kerül az egyénenként változó, hogy kinek mi az alap baja, hogy hogy reagál a kezelésekre. Ha minden OK és kicsi adagok kellenek, akkor az anyagilag annyira nem megterhelő. Akkor meg főleg nem, ha a vizsgálatokat elvégezted TB-re ingyen és nem az intézetben pénzért.
Éreztem, hogy feszít és szurkál a jobb petefészkem. De volt már ilyen érzésem korábban is, így nem gondoltam, hogy az. Főleg, hogy egy héttel előtte még semmi nem látszott az UH-on. Jobb oldalt volt endometriózisom, így érzékenyebb. Az előző lombiknál először nem is indult meg semmi benne, majd egy tüsző elkezdett érni, de akkor is ciszta lett belőle, amit aa punkciókor leszívott a doki. Úgy tűnik, hogy csak van valami bibi ott.
Jó, hogy már gondolkozol a következő beültin. Csak így tovább:-)
Szia!
Átküldtem a címedre. Sok sikert hozzá.
Sziasztok!
Többen írtatok a Gyuri bácsi féle teáról.Most a 2. lombik előtt szeretnénk kipróbálni.
metume-ha megadom az e-mail címemet el tudnád nekem is küldeni a programot,amiről itt írtál? Előre is köszi!
Köszi!
Én is mindenkinek kellemes húsvétot kívánok!
Köszi értettem:-)Gondolom én mindig a fogorvosi felől megyek be ő meg a másik oldalon.Akkor az-az amit én láttam.Jó nagy betűkkel van kiírva félkör ívben.
Köszi a segítséget és nagyon drukkolok,hogy másodjára sikerüljön.
Mi is Tándor dokihoz járunk. Nekünk is szimpi.
Az előző nekünk kb. 200ezerbe került. Ebben benne van a konzultáció, az alaphormon, spermavizsgálat, a szurik, és a beültetés utáni sok-sok bogyó és gél. Hosszú protokollon voltam akkor. Most rövid lesz.
Sziasztok Lányok!
Sajnos nem tudunk kezdeni, magas lett az ösztrogén szintem....2 hét múlva szednem kell a Duphastont, ciklus 3. napján ismét vérvétel, és meglátjuk....
Ismeri valaki ezt a gyógyszert?
Szia!Sajnálom hogy neked is ehhez a fórumhoz kell tartoznod,mert ez azt jelenti hogy nem jön könnyen a baba nektek sem.De ha már így van,akkor üdv közöttünk!
Szerencsés vagy,hogy ílyen korai időpontra kaptatok helyet a Kaáliba,másoknak sokszor hónapokat kell várni akár az első konzultációra is.Tándor doktor szerintem nagyon jó,én is hozzá járok és nagyon szimpatikus nekem és szerintem érti is a dolgát.nekünk elsőre sikerült a baba nála(csak sajnos nem születhetett meg) és hasonló problémáim vannak mint neked:petevezetőm van elzáródva,hormonok egyébként rendben vannak.
Mi is hamarosan megyünk újra a Tándor doktorhoz a következő beültetésre.
Sok sikert nektek is!
Helló!
Tándor Doktorhoz kaptam,nem ismerem amúgy egyiket sem,de róla azt hallottam,hogy jó nagyon.Meg nagyon reménykedek,mert azt mondták az orvosok,hogy a petevezetékem van behegesedve(Lap.műtéten derült ki),amúgy rendben vagyunk.Nagyon nehéz ez a sok éve várakozás,de végre csütörtökön eljutunk a kaáliba.Csak félek,hogy nagyon sokba fog kerülni.Persze minden pénzt megér,de ha nagyon sokba kerül az majd újabb stresszelés lesz.Jó,hogy itt olyan emberekkel tudok,beszélgetni akik azon mennek keresztül,mint én.Hiába az együttérzés,már túl sok abból,hogy"ó nem lesz semmi gond,ne idegeskedj már".:-(
Nagyon köszönöm,hogy ilyen hamar válaszoltatok.Aggódtam,hogy nehogy rossz helyre menjünk.Akkor mindenképpen megyek jövőhéten.Amúgy van egy alaphormon vizsgálatom,de az 9-10 hónapja készült.
Köszönöm még egyszer.
Szia!
Te láttad jól, tényleg ott van, a szülészet alagsorában és jó nagy betűkkel ki is van írva.
El ne szalaszd az időpontodat! Ki tudja mikorra kapnál még egyet. Menjél csak el nyugodtan, nem baj, ha hiányoznak vizsgálati eredmények, majd viszed legközelebb. Alaphormon szintet ők is mérnek, ha bevesznek a programba akkor még fizeni se kell érte.
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Debreceni Kenézy kórház mandulaműtét. Tapasztalatok?