Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem is nehéz volt, de nem baj, most az a legfontosabb, hogy pihenj!
Én is alig bírtam már feküdni meg inni, de ez a legkevesebb, amit megtehetünk! Hajrá!
Kihez jársz?
Sziasztok csajok.Hétfön volt a punkció,csütörtökön a transzfer,de ez a pihenés és a sok folyadék egy kicsit nehézkes de a cél érdekébe mindent!Metume örülök hogy végre sikerült!!!!
Nekem feszült a hasam és a mellem, de én ezekre nem adok, mert az első kettőnél is így volt, és azok mégsem sikerültek. Szóval ilyenkor a hormonok játékszerei vagyunk, próbálj meg nem keresgélni jeleket, bár tudom, hogy nehéz. Szorítok!
Teszt lesz?
Nekem is mindig szúrkál a hasam , meg fájdogál. Egyszer punctio után kárdeztem L.-t , hogy látná-e ha kiújult volna. Azt mondta látja, hogy nem újult ki. 4 éve műtöttek. Én is mindig parázok miatta.
Ma vagyok ET+7 nap és semmilyen tünetem nincs!:-(már akis hasi görcsök is elmúltak,mellfeszülés alig van...Nórika!Neked milyen tüneteid voltak?mellfeszülés végig megvolt vagy enyhült néha?
26-án volt a punctio, 28-án transzfer. Próbálok pihenni, csak az a baj nehezen bírom, mert amúgy örökmozgó vagyok.
Hát ez elég gáz hogy ennyire hajlamos vagy rá. A barátnőmnek is uez volt, múlt évben 2x műtötték vele ez évben kezdték volna a lombikot de endóka megint közbe szólt ismét műtét viszont megbeszélte a kaális dokijával hogy műtét utáni legelső mensikor vv. és rövid protokollal kezdenek. Láss csodát januárban mefszületik a pici fia :-)
De jó, hogy sikerült végre a beültetés. remélem pár nap, és meked is úgy örülhetönk, mint Nórikának.
Ez most arra utal, hogy megint van aktív endóm. Nem nézik mindenhol. Na, de majd megmondja a doki a tutit:)
Sajnálom. :( Bízom benne, hogy a 2013 a mi évünk (is) lesz! :)
1 aki mindent visz :-) Drukkolok nagyon.
Sajnálom hogy ismét húzódik a lombik. Ez az eredmény amúgy mit is mutat?
Szorítok neked nagyon!!!! (o:
Hali csajok!
Régen írtam.. Spontán ciklusban sikerült leszívni az egyetlen petémet. Tökéletesen megtermékenyült,már itt van a pocimban!!! Végre eljutottunk idáig.
Nórika81 gratula neked is, és Norkabebynek is!!!
Nagymaya nekem sosem mérték még a ca 125-öt, pedig nekem is endom van eredetileg.DE miért fontos ez, addig nem csinálnak lombikot míg jó nem lesz? Bocsi ha értetlen vagyok.
Ma megkaptam a ca125 eredményemet. 109,5 (norm. tartomány 0-35). Pfff, fasza! Ebből sem lesz még egy darabig lombik:(
Ááááá! Szuper! Nagyon örülök nektek!
Nagyon jóóó :-) Erre vártam egész nap :-) Nagyon örülök :-) Mennyi lett a hcg értéke, mikor kell mennetek legközelebb?
Úristen-Úristen!!!!!!!!!!Jajj,de jó!!!!!!!
Gratulálok!!!!!
Nagyon ügyes kislány vagy! (o:
Azért kicsit irigyellek is! (o:
Halihó! Pozi lett a HCG-m, de még fel sem tudom fogni! :)
Ne idegeskedj, ezek a tünetek hol előjönnek aztán hirtelen megszünnek. Én is voltam így és mégis megtapadtak :-)
Nem feltétlenül a gyógyszerektől feszül!!! :) Amúgy én is ezt tapasztaltam, amit te. Et+4-5 nap, már annyira feszült a mellem, hogy már akkor is fájt, ha a ruha hozzáért. Aztán hirtelen megszünt. Megijjedtem, ideges voltam. Szerdán voltunk UH-on, kb. 6hetes vagyok. Segítettem valamennyit???
Sziasztok!Ma vagyok transzfer után az ötödik napon és eddig annyira feszült a mellem(gondolom valamelyik gyógyszertől)de ma már egyáltalán nem érzem...jaj úgy félek,h ez valami rosszat jelent...Vélemény valakitől?
Penteken meg Ovitrelle-t szurtam. Koszonom a drukkokat!
További ajánlott fórumok: