Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon szorítok így láthatalanba!!!!Babásodjunk!!!
Próbálj meg ne kattogni ezen én is 5 napos babát kaptam anno vissza és az,hogy fájdogál a hasad jó jel cicieidet nem érzed feszesebnek?
Te mikor kezdted el?És ki az orvosod?
Értem most nem rég telefonáltam az intézetbe csajokhoz megkérdeztem milyen vizsgálatok kellenek,hogy szeretnénk indulni és,hogy mikor lehetne hát megdöbbenésemre majd szeptemberbe,mert megvan fogva az orvosok keze,de már ott is a 16-ik vagyok...Áááá minden vizsgálatot kezdhetünk előről,mert már rég voltunk...És ,hogy lombikot szeretnénk-e folytatni?Mennyire megváltozott minden..Jah lehet,hogy előbb is mehettünk volna,de nekem B.B. az orvosom és ő egész addig bevan táblázva..
Szerdán vettem be 1/3-ot,de 5.napos babócákat kaptunk vissza, jaj nem tudom, lehet jobb lett volna nem csinálni.Most már érdekesen érzem magam.Nem szabad ennyit gondolkozni...holnap utazok,eltelik a nap, és a vérvétel már tuti lesz!
Én is teszteltem tegnap és ma.Mindkettő pozitív lett.De én még kaptam Ovitrellt szerdán,így lehet annak a hatása.Szerdán azonban már kiderül az igazság.Tegnap is és ma is erős volt a két csík.Reménykedem.A hasam azonban fájdogál.
Sziasztok csajok!ET+9 nap és negatívat teszteltem reggel.Most egy kicsit el vagyok keseredve,de hátha történnek még csodák!
Nekem több egymást követő hónapban nem volt jó a véreredményem (tehát nem kezdtük a programot (szuri, stb.) és nem kellett egyszer sem fizetnem a vv-ért sem uh-ért. Mindenesetre ez érdekes, hogy egyeseknek kell fizetni másoknak nem. Érdekelne hogy működik ez a dolog...
Szia! Ez úgy van, hogy amíg nem kezdik meg a lombik kezelést (ez azt jelenti, hogy az első szurit meg kell kapnod) addig fizetned kell de csak a vérvételért az UH ingyenes, ha megkezded érdemben a lombikot akkor már ingyenes a vérvétel is. Ne izgulj én sem tudtam megkérdeztem, mert a rengeteg vérvételes közül egyedül én mentem fizetni és furcsa volt.
Én nem túl jól.Fáj a hasam,a fejem.Kezdem feladni a reményt.Te hogy vagy?
Nem neked akartam választ írni :) Hogy vagy?
Mi sem fizettünk semmiért.
Szia!Mi most voltunk áprilisban lombikon,és semmiért sem fizettem.
Csajok most komolyan fizetni kell a vérvételért és az UH-ért?Mi is szeretnénk hamarosan kezdeni...
Már csak 3 nap :)Bízom rendületlenül, vagyis újult erővel...
Gratulálok a babához és jó egészséget kívánok nektek!! :)
Szia!Nekem mind a három alkalomkor 3-4 tüszőm volt, és kettő petesejt lett a vége,amik megtermékenyültek.Mindháromszor 2 kaptam vissza,elsőre nem sikerült, a másodikból született egy kislányom,a harmadik eredményét most várom.Nem a mennyiség,hanem a minőség számít,nekem mindig azt mondja Tándor doki.
szia hajnalh75! nekem utrogestan kellene (6-max. 1 levélig), hagyan tudnánk megoldani?
koszi a biztatast , Tandor Zoltan az orvosom
Szia!Nekem 5db tüszőcskét látott az ultrahangon és ezekből 3 sejtecske lett , kettő pedig üres volt. 2 termékenyült meg, és 1 kaptam vissza.Most lesz 8 hónapos a drágaságom, éppen csucsul az ágyikójában:) Ne izgulj a sikerhez elég egy sejtecske is!! Ki az orvosod?
sziasztok lanyok...
mar reg nem irtam , sok a melo, meg a Kaaliba is ammyit jartunk mostanaban ... lenne egy par kerdesem , ha tudtok kerlek segitsetek ....
eljutottunk a punkcioig , vagyis hetfon reggel 8-ra kell menjek ...a doki 1 nagyobb , es 3 kissebb tuszot latott az uh-n , fel petefeszkbol azt mondta ne varjak 10-et , en meg vagyok elegedve ...rakerdeztem naivan hogy mennyi petesejt lesz , en azt hittem , hogy az latszik mostmar az uh-n , de azt mondta , hogy ezt meg nem lehet tudni , lehet nincs is bennuk sejtecske ...na ezzel jol elszomoritott egy kicsit ...nem vagyok tisztaban azzal , hogy egy tuszobol csak egy sejt lesz , vagy esetleg tobb is ...ez az en dokim nem nagyon informal sajnos ...
minden jot es jo egeszseget nektek ...
ha raertek irjatok , kellemes szombat delutant !
Haaat itt nem nehez hozzaszokni. Fo uton lakunk esa hangszigetelest nem igazan ismerik az angolok. :) tegla epitesu lakas, hallom a szomszedot elegsokszor sajnos :(
Sokat szol a zene. Autoban, buszon sokat mocorog, neha setalas kozben is.
Nos itt nem veszik annyira komolyan a haskemenyedest, verzest. Vedono annyit mondott, hogy termeszetes dolog. A verzes meg csak egyszer volt egy pici, ne is foglalkozzak vele.
22. Ik heten voltam dokinal es majd 2 het mulca a 30.ik heten megyek ujra, de nem lesz szerintem semmi komoly vizsgalat. Megprobalok uh ra papirt kerni, hatha ad. Itt nem viszik tulzasba a vizsgalatokat. Ha jol erzed magad, babuci mozog rendesen akkor minden rendben van. A cukor vizsgalatom is olyan volt, h vennem kelett egy Locozade nevu energia italt es azt kelett meginom :)
Gondolom te mar keszen vagy a babucik szobajaval?!
Minden megveve stb
Csajok!!Az emailre szoktak amúgy reagálni?
Már meg is találtam,köszönöm azért!! :)
Sziasztok!
Tudja valaki a debreceni Kaáli email címét??
Olyan rossz éjszakám volt, annyira szédelegtem,sokat kellett mennem a wc-re.De úgy fél 4 körül,akkorát nyilallott jobb oldalt lent a hasamba.Megijedtem.Mert eddig minden olyan szépen volt,van,nem érzek semmit.Remélem megmaradtak.Eddig nagyon nyugodt voltam...
Az jó,ha már hozzászokatod a zajokhoz,mert akkor nem kell lábújhegyen járni...néha a porszívót,v.a hajszárítót,de volt h.a habverőt is a hasamhoz tarottam,h.ne féljenek a hangjától....
Mit mondtak a haskeményedésre?
Vigyázz magatokra!:-)
További ajánlott fórumok: