Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudja e valaki esetleg, hogy mennyi ideig lehet (kell) menni a kaáliba, ha már sikerült a bébi?
Nekünk azt mondták ami van vigyük. Nem is volt igazán. Az első konzin a doki kiirta. Jó sok van. HIV, Hepatitis, vércsoport meghatározás mindkettönknek. Fffi-nek spermavizsgálat. Többi nekünk: clamydia, ekg, belgyógyászati kivizsgálás az altatás miatt, Anti müllerian, terheléses cukor és inzulin, meg az éves rákszürés. Ezek jutnak eszembe. Jaaa és van még majd a petevezető átjárhatósági (nekem nem volt lombik miatt), és van a méhüregvizsgálat ami 15.000ft a káliba, ezt is első konzin írta ki és ott meg is csináltattam
Nekünk is ICSI lesz. Kettő babucit kérünk vissza :-)
És minden rendben lesz! Rendben kell lenni!! :-)
Nektek is és nekünk is! Ti is kettőt kértek?
Le tudja valaki írni , hogy az első konzultációra Leskó milyen vizgálatokat kér?
Mit gondoltok ha renben lesz minden akkor hány babót kértek vissza?Mondtak valamit az eljárásról mert én rákérdeztem azt mandta a doki hogy ICSI lesz nekünk.
Köszönjük szépen,nagyon aranyos vagy:-)))
Nekünk nem volt Leskónál ilyen megkötés.
Szia!
Én Leskóhoz járok, ő a chlamydia vizsgálatot vérből kérte!!!
Most már ezeken ne izgulj! Készülj és koncentrálj a babucikára:-) Mi ezt tesszük:))
Mi is ott voltunk csütörtökön hallod tömve volt az a kis váró olyan sokan voltak, latszott hogy Lesko rendelt. Két órát vártunk. Beszéltük a férjemmel hogy mondani kellene a fekete csajnak hogy latjuk mennyire nem szereti a munkáját és hogy nálunk épp van felvétel nem érdekli-e esetleg? :-)))))
A szőke amúgy kedvesebb ja, mar ha megszólal, mert hogy nem igazán beszél.
Amugy mi Molnár dr-nál kezdtünk, az ő rendelesen kb üres a váró......
Én még csak egyszer találkoztam velük. A szőke nagyon kedves volt,de a fekete. .... Jó hogy le nem hányt, úgy nézett ránk. Olvastam màr itt róla, ezért inkább kerültem a pillantasat.
Nagyon félek, ha egy olyan helyzetben szól be, elmagyarazom neki, hogy merre van hány óra......
Igen 8-ra.BB az orvosunk.Hú most megnyugtattál mert már készültem hogy megyek a korházban ahol dolgozom hogy vegyünk le vért,de akkor maradok a fenekemen.
Szia nekünk minden laborunk november/decemberi. Jók lestnek azok a leletek teljesen. Egy szóval nem mondtàk hogy új kellene. Nekünk amit még vinni kell az előzőek mellé a házassági anyakonyvi kivonat másolata. Még ma fogom fénymásolni..ennyi. Nektek ki az orvosotok? Nektek is 8-ra kell menni?
Szia én is megyek.Most hogy itt olvasom a pappírokat amit hétfőre kell vinni aláírva stb a labor eredmény ill. a vizelet eredményt is vinni kellene de nekem mikor a konzira mentünk dec.-ben előtte ugye azt megcsináltattam oda is adtam.Remélem az jó lesz és nem friss labort kérnek mert ha igen akkor bajban vagyok mert nincs azóta friss laborom.Tudsz erről vmit????
Szia Ági! Én már a harmadik lombik előtt állok. A második sikerült, de csak a kilencedik hétig volt velem a babánk. Most sokkal jobban vágyom rá, de nagyon nagy félsz is van bennem. Próbálok lelkileg és testileg is felkészülni a következőre, ami júniusban lesz. Én Bodnár dokihoz járok. Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok!
Sziasztok! Van valaki,aki a második lombik előtt áll? Hogy bírjátok lelkileg? (Bodnár dokinál vagyunk.)
Sziasztok!Ma voltam ismét uh ma voltam a 8.stimus napon.Azt mondta Leskó dr. hogy szépen haladunk,kicsit túl stimus leszek amire azt mondta hogy nem baj,remélem nem is lesz kicsit megijedtem,de bízom benne.Az E2 eredménye 2200 lett az Lh azt hiszem 5,6.Kaptam Clexane véralvadásgátlót azt miért kell az Aspirin Protect is arra van nem?Miért kell még + a szuri is?
Igaz? Hétfőn vért vettek tőlem debrecenben és valahogy nagyon lila maradt a helye,mondjuk fájt is de lényegtelen. Tegnap miskolcon mércével lila karra,azt mondja a csaj igen tudjuk milyenek debrecenben de ne bántsuk őket.... Ezt ő mondja akinek egy jó szava nincs az emberhez. Mondtam is hogy kedvesek voltak nagyon debrecenben. Azért jól esik az embernek!
IGEN! A MISKOLCI KAÁLI DOLGOZÓJA MEG SEM KÖZELITI A DEBRECENIEKET! JA ÉS MÉG SZÜLÉSZNŐ IS!ELKÜLDENÉM DEBRECENBE EGY KIS KEDVESSÉGET TANULNI!
Plusz teljes vérkép és vizelet.
Ha a nődoki nem tudja mi az a chlamydia vizsgálat akkor nyugodtan visszaadhatja a diplomáját! :)
Megmondod, hogy ez neked kell a Kaáliba azt kész. Nincs ezen mit magyarázni.
Én nagyon szoritok nektek! !!!! Bizni kell meglátod minden rendben lesz!!! :-)
Hétfőn egyébként jön még vki petesejt leszívásra? :-)
Sok sikert nektek! Ha segithetek vmiben szólj nyugodtan:)
Köszönöm! Közben felhivtam a debreceni kálit és milyen kedves volt a hölgy! Nem tudta a választ és elment megkérdezte Lesko doktor és úgy hivott vissza. És egyáltalán nem volt pokróc mint pl miskolcon. Úgy érzetem hogy ő is fontosnak tartja hogy biztosan jó információt adjon nekem. Ez pozitív csalódás volt:)
Előbb hívjuk Debrecent, ha nagyon távoli időpontot adnának, megpróbáljuk Miskolcot.
Szerintem még ekg is kell.
Nincs mit :-) De egyébként kell a HÍV és Hepatitis B és C mindkettőtöknek a pároddal. Ezt is kérik a chlamydia és rákszűrés mellé. Egy évig fogadják el az érvényességét a leletnek.
További ajánlott fórumok: