Damu Roland ítélete (beszélgetés)
nem tudom, írta-e valaki, nem is tekerek vissza.
Ma reggel vendég volt a Bumerángban Bochkor Gáboréknál dr. Ruttner György, Damu ügyvédje.
Érdemes meghallgatni a műsor ezen részletét:
Ha már úgyis befejezted az evést olvad el figyelmesen :-)))))))
Bedienungsanleitung der Leichenwaschmashine Charon T-1
(A Charon T-1-es hullamosógép használati utasítása)
Köszönjük, hogy termékünket választotta! A Charon T-1 a VEB Leichenwaschmaschinenfabrik Irfersgrün gyártmánya.
FONTOS!
* Olvassa végig gondosan a használati utasítást, mielott elsõ ízben használja!
* Vizsgálja meg, hogy a készülék adattábláján feltüntetett feszültség megegyezik-e a helyi feszültséggel.
* Ügyeljen a gyerekekre, nehogy bemásszanak ill. a hálózati csatlakozót kitépjék.
* A gép forgórészei El Habaneros illatosított gépzsírt tartalmaznak, így a szárítóprogramnál eleinte erõs füstképzõdés figyelhetõ meg, ami a késõbbiekben elmúlik.
* Gyõzõdjön meg mindig a tetem életfunkcióinak hiányáról!
* Használat után zárja el a vízbecsatlakozást!
Üzembehelyezés:
Távolítsa el a védõfóliákat, kösse a gépet a vízbecsatlakozásra, majd helyezze a hálózati csatlakozót a földelt dugaljba. Ellenõrizze, hogy a programtárcsa a 0-ás álláson található.
Az elsõ mosás
Figyelem, az elsõ mosásnál fennáll az elszínezõdés, illetve a füstképzõdés veszélye, így inkább ruhástul helyezze a tetemet a gépbe. Ügyeljen azonban a ruhák mosási tulajdonságaira is!
A programválasztó tárcsa
A hullamosógépnél az alábbi programok beállítására van lehetõség a tárcsának az óramutató járásával megegyezõ elfordítása által:
A. Normál mosás. 60 fok.
B. Fogmosás, hajmosás, általános mosás, 60 fok.
C. Delux program. Komplett mosás 60 fok, vaxolás nyitott koporsós temetéshez.
D. Normál program, 60 fok, olajozással, urnás temetéshez.
E. Energiatakarékos, csak olajozás.
F. Színes program, 40 fok. Kímélõ centrifugálással.
G. Gyapjúprogram, könnyen kinyúló tetemeknek. 30 fok.
H. Áztatás.
I. Öblítés, a tetem az utolsó öblítõvízben marad.
J. Az utolsó öblítõvíz leengedése.
A mosás
A tetemet fejjel elõre helyezze be az adagoló nyíláson, majd helyezze el a töltõ rekeszben a mosószert, a öblítõ adagoló tartályban pedig az öblítõszert. Zárja be az adagolóajtót, majd válassza ki a programtárcsa segítségével a kívánt programot. Végül nyomja meg a tárcsát. Amennyiben ön meg akarja szakítani a mosási folyamatot, nyissa ki az adagolóajtót. Erre azonban csak akkor van lehetõsége, ha a gép nem öblít ill. centrifugál. Ekkor csak a folyamat befejezése után 30 másodperccel van lehetõség az adagolóajtó kinyitására.
Hibaforrások
Jelenség Hibaok
Nem folyik le a víz Eltömõdött a szûrõ
A tetem mérete csökkent Túl alacsony hõfokon mosta
A tetem mérete nõtt Túl magas hõfokon mosta
A tetem kiáltozik Túl korán mosta
:-)))))))
Óóóóó, hát nem lehet egy kellemes munka.
Lehet egyszer találkozunk? Én egy kicsit morbid vagyok:)
Megígérem, hogy a lábujjamra rá lesz írva, hogy Kék Írisz:), hogy tudd én vagyok...
De ismerek!Azt is tudom viszont,miért verik,miért tűri?
Tévedés,hogy én nem ítéllem el az erőszak bármilyen formáját.!
A megoldást viszont nemcsak abban látom,hogy utólag büntetni rendelik. MINT minden ilyesmiben,itt is a megelőzést tartom célravezetőnek.Az eltűrés a sértett ríszéről,bármilyen okból,mintegy olaj a rűzre!
Ez nőkre ffiakra egyaránt érvényes!
Lakhatási probléma.Albérlet mindenki részére jut.Én is ott kezdtem.Anyagi jólét.Valamit,valamiért!
Ezek a Palácsikra egyik sem érvényesek.Akkor mi okból tűrte másfél évig?? Szerintem ő pont annyira hibás,mint Damu, mégha igazat mondott is.
Nekem Damu kinépzetre sem jön be. Látok benne valamit, ami nekem nem szimpatikus.
Én PT feljelentése előtt azt sem tudtam, hogy ez a pasi ismert. Persze láttam, hogy szerepel a jóban rosszban, de egy senkinek tartottam ennek ellenére.
Persze ők biztos más berkekben járnak, így lehet kellett volna hallania PT-nek Damu stílusáról.
Eze ne agyalj!
Én nő vagyok, de sokszor én sem értem őket:)))
Úgy látom elbeszélünk egymás mellett. Én sosem írtam olyant, hogy megérdemelte, már csak hívatásom folytán sem tehetem le a voksom az erőszak mellett.
Csupán egyes nőket nem tudok megérteni. És ide tartozik a sértett is.
Nem vagyok jogász, de a nemi erőszak és a szemérem elleni erőszak két különböző dolog.
Legalábbis Magyarországon.
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...