Damu Roland ítélete (beszélgetés)
Nem bírom abbahagyni!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Esküszöm folynak a könnyeim!:D:D:D:D:D
Macilaci
Ne már :DDD
Kicsibocs :P
Na, most fogok meghalni a röhögéstől!:D:D:D:D:D
Medve anyám...!:)
Nem így van.
A két sport,telyessen más kategória.
A testéőpítés csak és kizárólag a külsőséget veszi figyelembe,az izom arányokat -kidolgozottságot"esztétikumot"márakinek.Ezzel szemben az erőemelés súlycsoportokra van osztava ,és semmi köze a "szépen kidolgozott"testhez.
Az erőemelés három gyakorlatból áll.Fekvenyomás-guggolás-felhúzás,és az győz aki a asalyát sulycsoportjában a legtöbb kilogrammot bírja megcsinálni,aminek az esztétikához semmi de semmi köze nincs.
Én a 90kg -os kategóriában versenyzem,és egyátalán nemhasonlítok,sem fizikailag ,sem agyilag egy testépítőhöz.
Azt meg hogy nemvagyok elpuhulva nemszégyenlem,és ettől nemérzem megam exibicionistának,aki alig várja hogy minden lehetőséget megragadjon hogy megmutassa a testalkatát.
ahh, még mindig ez a topik...
látom, még mindig azon kárörvendenek egyesek, hogy kitalált vádak alapján X év börtönt kapott egy celeb, mert a barátnője bosszút akart rajta állni, mert CSAK?
nőljetek már fel, és nézzetek körül a valódi világban. esetleg majd a ti arcotokba is belelép egyszer egy olyan bakancs, ami ellen semmit sem tudtok tenni, és kíváncsi lennék, hogy mit tesztek majd... csak sajnos nem érdekel. mert nem rosszindulattal fogom szemlélni a szenvedésetek, hanem közönnyel.
A tudodki nem nyugszik:) amugy az emelős pasinak abban azért van igaza hogy férfiakat nem igen vert kamuroli. De az hogy egy 50kg nő nekimegy egy pasinak és meg is veri:) túl sok Lindát nézett.
Tudodki meg energiára vadászik, nem nyugszik az egója:))) én ÉN NEKEM ENGEM. FIGYELJETEK ITT VAGYOK, NE MERJETEK IGNORÁLNI:)
Mint egy neveletlen gyerek, renitenskedik ezzel akarja kiharcolni a figyelmet.Megy is egy darabig csak már uncsi, és kiszámitható, ettől meg szánalmas:))))))))9
Te,az nem tűnt fel,hogy Damut ő is elítéli azért????
Nem kell minden hsz-edbe szmájlikat rajzolni,attól még kedves nem leszel!
Kétségbeesetten vadászol olyan emberre,aki egyetért veled.De nem találsz,ez cseszi a csőröd.
Láthatod,itt írhatsz bármit.esetleg szép lehetsz,de okos...?:-)
Csakis egy követ fújhatsz.Önálló gondolatról szó se lehet.
Mind a két sport abból áll, hogy mindenféle porokat és szereket összekutyultok és megisszátok. Ettől szép nagyra megnő az izmotok. Majd felveszitek a legszűkebb ujjatlan pólót ami még éppen rátok jön és abban villogtok.
És általában azt gondoljátok a világ legerősebb emberei vagytok.
A képed és az előző néhány hozzászólásod önmagáért beszél:-))
Tanuld meg azt, hogy látatlanban soha senkire nem lehet azt mondani, hogy ez ilyen és olyan puhány ember.
Egyátalán nincs rajatam nagy izomtömeg.
Nem magam akarom fényezni ,és soha nem is élnék vissza a fizikai erőmmel (nő vagy gyermek)esetében.
Én nem Damut védtem,félreértettétek,elítélem amit tett.
És nemvagyok félelmetes,sőtt kedves aranyos vagyok.
És utoljára mondom hogy nem testépítő vagyok ,hanem, erő emelő,és ha nem vagy tisztában a kettő közti külömbséggel akkor nem írkálj sértő dolgokat nekem,mert fogalmad nincs arról hogy ki vagyok,mire vagyok képes stb stb stb stb .
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...