Damu Roland ítélete (beszélgetés)
most egy nagyot felkiáltottam: AHHHHA
:-)
kapiskálom már én is:-)
Jó én próbáltam.((((((((De
Majd lesz valami undormány beszólás , félig piszkálódás... Előadja a hattyú halálát. Ismételgeti az 1000x elpufogtatott frázisait.
Hogy falka... meg más vélemény és nőt rugdalás, és hamis vallomás 8x, és Damu ártatlan, és aki hagyja hogy üssék agyilag zokni.... stb.Ő áldozat, idéz a szabályzatból, mindegy hogy ő privátban, vagy fórumon ezer alkalommal sétált bele mások lekébe.
Vagy :
Csak semmi konkrétum, még kiderülne hogy nem is ő tojta a napot. Ködbevesző homályos utalás, tartozkodó, odavetett kissé lenéző mondatok.Banyeg ez jobb mint egy paródia, kiváncsi vagyok az ocsmány végletbe mikor csap át, lassan az jön:))))))Mint zeusz , lenéz a pórnépre, és úgy érzi nincs hozzá fogható értelem a mindenségben:)
Sajnos elég szegényes a repertoárja, bár csendben mondoom ezt az Okos izét én nála nem találtam, eddig.Megyek veszek sérvkötőt...
:-))) tessék komolyságot erőltetni! Hisz valaki, csak az igaz érveit, okos gondolatait próbálja fórumtársaival megosztani!!!
:-)))
Hozzám szóóóóólt!!!!
ÉN már egy ideje nem szólok hozzád.. ha magadra vettél valamit, akkor annak oka lehet... :-)
ejnye-bejnye :-)
Jaj szétszednek ÉN ÉN ÉN ÉN :)))) TE EZ A VALAKI NEM EGÓMÁN KISSÉ?:)))))))))) MÁR ITT RÖHÖGÖK EGY IDEJE.RÓLAM ÉN ENGEM:) NEM ÉN TE Ő , HANEM ÉN ÉN ÉN..
jÓ TÉMÁJA VAN LEGALÁBB NEM ÚN BELE, SAJNÁLOM SZEGÉNYT ENNYI OSTROMLÓ, ÉS MIND ŐT AKARJA:)))))))
jól tetted, emberére talált!! :-)
A Damunak is veled kellett volna találkoznia!! :-)
Ő megszokta és jobban is kezeli meg hát az apja, a gyerköcöket, meg nem meri macerálni, mert akkor velem találná szembe magát azt meg tudja ,hogy nagyon szar helyzet volna számára.
Egyébként nem nagyképűségből, de velem nem érdemes szórakozni. Béke tűrő ember vagyok, de ha elszáll az agyam ott kő-kövön nem marad.
Próbálkozott már sokszor és helyre raktam már.
hehe.. várj én azt úgy értettem, hogy hogyan éli meg a férjed, hogy az apja így gáncsoskodik??
Tényleg vered az embert????? :-O
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...