Damu Roland ítélete (beszélgetés)
Élvezed mi?
Okosabbnak érzed magad az átlagnál, sőt.
Igazad van pontosan tudod miről beszélsz. Ismered a lelki bántalmazás minden csinnyát-binnyát, ha a testi nem is a te asztalod.
Így a gyilkosok is megússzák?
De az nem számít.
A lényeg ha kinyírok valakit és jól eldugom a holtestet, vagy megsemmísítem akkor, nem is lehet felelőségre vonni.
Ime a tökéletes gyilkosság.
A húgom eltűrte egy bizonyos szintig a megfélemlítést olykor a bántalmazást végül család elég erős ráhatására otthagyta a majmot. Én akkor akadtam ki amikor már ő is elhitte, hogy senkinek nem kell, ezért marad.
A férjem nem az a fajta aki megüt egy nőt, de tudja, hogy ha megütne annak súlyos következményei lennének.
Ezért nem értem ezt a Dew-i neveztetű hapsit, hogy miről beszél.
Olvastam pár hozzászólását más fórumokon egyszerűen érthetetlennek tünt, amíg rá nem jöttem, hogy valószínű magasabb rendűnek tartja magát férfi mivoltából kiindúlva.
Akkor most jól érzed magad?:-)
Biztasd a nőket,csak veressék magukat évekig,hisz hülyének lenni jó!:-):-):-) Ha valakinek vigasz,hogy majd börtönbe csukják.Csak ha az első verés után nem lép,még gyilkossággá is szokott fajulni! Erre is gondolhatnátok elfogultak!
Erről van szó, nagyon jól látod Zsóka!
Itt nem flegmázni meg nevetni kell az eseten, és pláne nem helyeselni, hogy biza' megérdemelte. Hogy miért volt vele együtt annyi ideig, azt csak ő tudhatja. Ez még nem menti fel Damu Rolandot az erőszak alól. Ráadásul ez még csak nem is nevelés kérdése, ha a nő szemszögéből nézzük.
Itt nem azzal kell pedálózni, hogy az "én lányom nem lenne olyan hülye".. ez szép és jó, és kívánom is neki, hogy tényleg ne legyen olyan hülye.. de bárki kerülhet hasonló szituációba, mint Tímea, aki marad. Mert fél, mert szerelmes, mert hisz.. rengeteg okot fel lehetne sorolni.
Ráadásul a nagyon védett Damunak már nem ez volt az első esete, amikor egy nőt bántalmazott. Ezt a kedves védelmező férfitárs már persze elfelejti.
Nemi erőszak pedig nem csak akkor történhet, ha a biológiai dolgok megtörténnek. Sokan el vannak tévedve.. az erőszak az erőszak, akárhonnan is nézzük. Ha csak a kísérlete van meg rá, akkor is.
Elolvastam egy-két hozzászólásod ezen a fórumon és másikon is. Egyszerűen nem értem hogy szimplán, csak direkt más véleményen vagy, vagy köteleséged megvédeni az olyanokat akiket a közvélemény elítél.
Hidd el hogy nem tudsz te semmit azokról a nőkről akik bántalmazásban élnek. Szerencsére a saját bőrömön én sem tapasztaltam még, de láttam pár ilyen esetet ismerek ilyen nőket.
Látszik hogy be vagy zsongva bibliának meg a férfi társadalmú rendszernek.
Amúgy nem értem milyen jogon ítéled el a nőt? Valahol olvastam hogy te nem ítélkezel mások felett.
"A bűn az csak bűn marad"
Ha verte akkor fizessen érte, ha eddig tűrte is a nő akkor sem jogosítja fel arra, hogy bármit tegyen. Ha pedig meg is erőszakolta akkor majd a börtönben megkapja azt amit érdemel.
Akkor miért is bánt némely okostojás?
Írtam beszélgetünk,véleményt írunk :-)
a Te véleményed is csak feltételezés, mint a mienk!
Hiszen egyikünk se volt a helyszínen.
Akkor jó éjszakát.
A cicusoknak is:-)
Ez igaz,de én nem erről írtam.
Azt azért nem hiszem,hogy kötelező volt neki visszamenni annyiszor.És miért akkor lett baj,mikor más nője lett a fiúnak.Itt lóg ki a lóláb!
Timike,én se álltam.A bírók ítéletéről csevegtem volna,de nekem estek a hölgyemények.
És te helyesled áldozatnak lenni?
A Damu szeretője nem azért tűrte.
valaki egy életen át tűri; ez van :S Vannak tipikus áldozat-típusok, főleg azok, akik eleve bántalmazó környezetben nőttek fel :S
Én nem állnék egyik oldalra sem, mivel ahogy már lentebb írtam, nem ismerem az ügy körülményeit, bizonyítékait, a média meg szeret ferdíteni, de D. "profiljába" belefér
Ő maga mondta a frizbiben,akarod látni?
A Kordát, a Bangót senki nem itéli el?
Legyünk már következetesek.
Te tűrnéd másfél évig?nem hiszem.
Te írtad a 1,5 évet; nem tudom honnan vetted, D. magánéletét nem követem, hogy tudjam mióta szűrte össze a levet P. T-val.
De nem kérdőjelezheted meg, hogy miért maradt vele, ha korábban is erőszakos volt a pasi, mert akkor buta-sötét a nő és különben is megérdemli. Ezzel számtalan nőt minősítesz le, aki ilyen-olyan -általunk, kívülállók által nem ismert- okok miatt maradnak a bántalmazójuk mellett. Talán egyszer mernek lépni, de ha az a közvélekedés, hogy az a nő, aki ezt eltűri meg is érdemli, akkor vissza fog táncolni, nem mer kilépni, hatósághoz nem fog fordulni... és egyszer majd bekerül a fél8-as híradóba :S
Nincs joga senkinek ítélkezni az ilyen nők felett vagy leminősíteni őket.
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...