Dajka tételek (beszélgetés)
Sziasztok!
Kérlek küldjétek el nekem is a Dajka képzés kidolgozott tételeit, nagyon sokat segítenétek vele nekem! :)
A címem: veve1649@gmail.com
Előre is hálásan köszönöm! :)
Sziasztok! Szeretném ha valaki nekem is elküldené a dajkaképzés kidolgozott tételeit, szóbeli, modulzáró vagy gyakorlat! angelmarcsi4@gmail.com
Nagy segítség lenne, nagyon köszönöm!
Sziasztok! Szeretném ha valaki nekem is elküldené a dajkaképzés kidolgozott tételeit, szóbeli, modulzáró vagy gyakorlat!
Nagy segítség lenne, nagyon köszönöm!
gergelydenisa@yahoo.com
Sziasztok. Szeretnék én is segítséget kérni. A dajka kidolgozott tételei,modulzárók vagy bármilyen segítség jol jön ami segít felkésziteni a vizsgákra. Köszönöm!!!
kanalaskatika28@gmail.com
Sziasztok.Valaki ha tudna segíteni nagyon hálás lennék
Meló mellett nehéz
A 2020 efeb dajka szóbeli tételeket esetleg valaki aki már túl van rajta vagy nincs de volt olyan ügyes hogy kidolgozta át küldené nekem? rekakoszorus0@gmail.com
Előre is köszönöm
Kedves tagok!
Esetleg valaki nekem is tudna segíteni?
Ha valakinek esetleg megvan a Dajka képzés szóbeli kidolgozott tétel sora, legyen kedves át küldeni nekem a következő email címre!
Hkatalin14@gmail.com
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kapott itt valaki kidolgozott tételt a dajka képzéshez? Ha igen, küldjétek tovább!!
dulaibetti@gmail.com
Köszönöm
Betti
sziasztok szeretném elkérni én is a kidolgozott dajkavizsga tételeket
köszönöm
szamos2010@gmail.com
szóbeli + gyakorlati
Sziasztok én is szeretném elkérni a kidolgozott tételeket!
Előre is köszönöm szépen.
Email.:tszabo020@gmail.com
Sziasztok!
Szeretném én is elkérni a tételeket.
Köszönöm szépen
Email: mira.m@freemail.hu
Sziasztok!Legyen kedves valaki nekem is elküldeni a kidolgozott tételeket!
csikaimelinda92@gmail.com
Nagyon megköszönném!
Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni szükségem lenne óvodai dajka kidolgozott tételekre esetleg a modulzàró vizsga kérdésekre.Nagyon köszönöm ha valaki elküldené.
Email:renimartinkovics@freemail.hu
Sziasztok!Sziasztok nekem is megtenné valaki hogy átküldené a kidolgozott dajka tételeket nagyon megköszönném.
erre az email címre: beuci1991@freemail.hu
Szia!
Meglettek a tételek ? ha igen elküldenéd nekem is?
Üdv.
Sziasztok,anyukàm dajkaképzőbe jár,de nehézségei akadtak a tételek kidolgozaival,időhiány miatt,aki tud kérem küldje el:
kutyaslany89@gmail.com
Köszönöm!
Sziasztok!
Az efeb okj-s suliba szeretném elkezdeni a Dajka tanfolyamot.
Kidolgozott dajka tételeket szeretnék kérni.
Köszönöm. :)
Email címem:vivus1515@freemail.hu
Sziasztok nekem is megtenné valaki hogy átküldené a kidolgozott dajka tételeket nagyon megköszönném.
kollaralexandra@freemail.hu
Én márciusban vizsgázom és érdeklődöm, hogy elküldené e nekem is valaki a 1290-06/1 modul kidólgozott tételeit? Az első kérdése "Mutassa be a dajka helyét, szerepét gondozási-nevelési feladatait az óvodában!"
címem: eletkem@citromail.hu
Nagyon köszönöm:Évi
Sziasztok!Valaki el tudná küldeni nekem is a kidolgozott dajka tételeket?Köszönöm szépen előre is.Email cím:bea780313@freemail.hu
Két hét múlva vizsga van!