Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sopa de espinafres (spenót leves) recept

Sopa de espinafres (spenót leves) recept

Elkészítési idő 25 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Sopa de espinafres (spenót leves) hozzávalói:
1 kg sárgarépa
1/2 kg krumpli
1 nagy vöröshagyma
4 gerezd foghagyma
1 dl oliva olaj
1/4 kg tisztitott spenót



A Sopa de espinafres (spenót leves) elkészítési módja:
Pucold meg a zöldségeket,vágd darabokra,és tedd fel sós vizbe föni,annyi vízben ami ellepi. Amikor minden megpuhult turmikszold össze,ne vedd le a tüzröl,tedd hozzá a megtisztított spenótot,fözd meg a leves alapban. Amikor leveszed a tüzröl öntsd rá az 1 deci oliva olajat,keverd jól el,és tálalható.

Ha nem használsz oliva olajat,ne tegyél bele napraforgó olajat,az nem egészséges,és az oliva nélkül is finom,bár nálunk portugáliában elengedhetetlen az oliva íze.

JÒ ÉTVÁGYAT!!!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sopa de espinafres (spenót leves) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook