Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkés baconös rakott burgonya recept

Csirkés baconös rakott burgonya recept

A Csirkés baconös rakott burgonya hozzávalói:
50 dkg csirkemell
50 dkg burgonya
15 dkg bacon
2 fej vöröshagyma (lehet lila is)
2 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
15 dkg sajt
só, tb, fokhagyma


A Csirkés baconös rakott burgonya elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágjuk, kiolvasztjuk, a karikára vágott hagymákat rajta megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott húst, fűszerezzük, megpirítjuk. A szintén kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és egy tűzálló tálba tesszük. Ráborítjuk a húst. A tejfölt elkeverjük a tejszínnel, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és a húsra kenjük. Megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokon kb 20 percig (kívánt szín eléréséig) sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkés baconös rakott burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook