Csináltatok már akkora hülyeséget, hogy egyszerűen nem tudtok túllépni rajta? (beszélgetés)
9. Mazsinka (válaszként erre: 7. - E369fc680d)
2012. márc. 29. 11:48
Rendben, akkor a válaszom az, hogy nem, akkora hülyeséget még nem csináltam, hogy ne tudtam volna túllépni rajta. Lépj te is túl, mert a hülyeségek is téged, a te jellemfejlődésedet erősítik. Elkövetsz egy hibát, de kétszer nem fogod, ha gondolkodsz, s máris tanultál belőle. Én is csináltam sok hülyeséget, de sosem mondtam, hogy bánom. Ez mind én vagyok, és senki sem tökéletes!
8. reload
2012. márc. 29. 11:41
Olyat még nem, amin nem tudtam túllépni. Minden tettnek van következménye és rajtam múlt hogy hogyan döntök. Utána pedig vállalni kell a következményt és kész. Ha hülyeség volt hülyeség volt. visszacsinálni nem lehet. De ezen agyalni még X idő után is... Már megtörtént, elmúlt, kész :)
7. e369fc680d (válaszként erre: 6. - Mazsinka)
2012. márc. 29. 11:41
Nem szeretném elmondani,és ez esetben elnézésedet kell kérnem,hogy fórumot indítottam,csak kíváncsi voltam,hogy én vagyok teljesen hülye és túlérzékeny vagy másokkal is van ez így. És pont.
6. Mazsinka
2012. márc. 29. 11:35
Akkor most megvárod, hogy 25-en megkérdezzék, hogy mi volt az, vagy megválaszolod most? Esetleg el is titkolhatod, csak akkor semmi értelme a fórumnak.
5. e369fc680d (válaszként erre: 4. - Ee1dc9ba06)
2012. márc. 29. 11:33
Neeem :D Ennyire nem volt durva :D Mindössze csináltam egy ciki dolgot,és az emlék nem enged el :)
4. ee1dc9ba06 (válaszként erre: 1. - E369fc680d)
2012. márc. 29. 11:29
Szexeltél valakivel, esetleg nem józan állapotban? :)) Vagy rossz a tippem?
3. e369fc680d (válaszként erre: 2. - Irgum-burgum)
2012. márc. 29. 11:27
Az a baj,hogy mikor ezt csináltam,még egyetemre jártam,és a szobatársamat is olyan kellemetlen helyzetbe hoztam ezzel,meg magamat is,hogy hihetetlen.Azóta is belegondolni is borzasztó xD
2. irgum-burgum
2012. márc. 29. 11:23
ja,volt már pár hülyeségem,idővel elmúlik
1. e369fc680d
2012. márc. 29. 11:22
Igazából nem lett következménye a dolognak,nem veszélyeztettem senkit,nem ilyesmi,csak olyan kínos és borzalmasan ciki,hogy amikor eszembe jut,mindig elmegy a kedvem magamtól,és órákat ezen agyalok.Szerencsére ritkán jön fel az emlék,de akkor órákat gondolkodok ezen,meg hogy hogy a fenébe lehettem ekkora hülye... T.T Veletek is van így? :)
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?