Csillag születik (beszélgetés)
voltam :)
nem lepődnék meg :)
űrállomás
a stúdiótechnika nagyban különbözik az élő felvétel technikai felszereltségétől - nem is nagyon forszírozzák az élő zenei műsorokat a magyar tv-kben, ld. Csináljuk a fesztivált, stb.
Köszi szépen!
Eddig nem ismertem...:P
a következő okok miatt playback:
szerepeltek benne nem énekesek! pl. Ábel Anita, Ábrahám Edit, Détár Enikő -akik hangjában élőben nem lehet megbízni.
24 db mikrofon kellett volna a 24 embernek (24 különböző hangszínnek és hangerőnek) ehhez 24 éneksáv, különböző módon keverve ott közben -mivel csak 11-2 sorokat énekelnek-megvalósíthatatlan)
egyetértek.
egyébként sem vérre menő dolog ez.
ifj. Éliás Gyula
lemezei is vannak
Szia!
Én is imádom őket, de főleg Viktort! Ő volt a favoritom az elejétől fogva. :-)
Sziasztok!
Szerintem mind a négyen nagyon jók voltak,sőt szívesen láttam viszont azokat is,akik kiestek.
Nagyon örültem annak,hogy két kedvencem Balogh Brigi és a Viktor is kapott lehetőséget.
Itt valóban nem az a lényeg,hogy ki nyert tegnap,hanem az,hogy ki mennyire tudja majd a jövőben kamatoztatni ismertségét!
Tabáni István utolsó produkciója azt gondolom "betalált",nekem nagyon tetszett.
Úgy érzem,hogy most egy olyan ember nyert,akinek nyernie kellett!
Tudja vki, ki ez a pasi?
A We are the world-ben volt egy nagydarab, kócos, szakállas fickó. Szerintem én még sosem láttam, de nagyon tetszett a hangja!
Ha vki tudja, kiről van szó, és esetleg még a nevét is tudja (mert lehet, h. amúgy híres, csak én nem ismerem:D), írjon nekem! Köszi!:)
Nagyon örülök, h Tabáni nyert, bár a repper kisrácot is imádtam:)
Sajnos nem néztem végig..ki lett a második?
Ez komoly, hogy még egy ilyen témán is össze tudtok veszni.
Ez nevetséges, de szomorú is egyben.
én nem láttam, hogy itt mérgelődött volna valaki...maximum nem Istvánnak szurkoltak, (én nem drukkoltam senkinek) remélhetőleg kizsigerelés terhe mellett még tetszhet más az embereknek.
:)
Na ki is mérgelődőtt itt,milyen érdekes azóta csönd van mióta Laryan ideírta...
jaj kérem....pffff
Egyettértek,nevetségesen viselkednek!
Az nyert akinek kellett,GRATULÁLOK ISTVÁN!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?