Csillag születik (beszélgetés)
itt most minden énekes kapott lemezszerződést.
tuélajdonképpen mindegy is, a végén kinek a nevére kapcsolták be a csillagszórókat
én úgy fogalmaznám, hogy több esélyed van a rétegzenében megtalálni az igényeset, mint a nagypiaciban...amúgy itt egy magyar szám, szerintem elég igényes, és abban is biztos vagyok, hogy olyannyira sokan nem ismerik:
Nahh, az épp elég: "..az is álom volt, hogy éltél.."
Ezzel be is fejeztem a szőrszálhasogatást:)
Sziasztok. Én is figyelemmel kísértem a Csillag születiket és egyáltalán nem örülök annak, hogy a Tabáni nyert, tényleg jó hangja van, de ilyen rengeteg van már az országban. Az érzelgőssége, meg... Szerintem azzal nyerte el a nézők többségének a szívét.
És ezzel nem vitatkozni szeretnék, ez az én véleményem, másnak más.
Amúgy ezen én nem idegesítem magam, mert nekem attól, hogy ő nyert se jobb, se rosszabb nem lesz, max. nem hallgatom amikor ő megy a rádióban.
Ez egy nagyon értelmes kérdés volt!!!
Az egész egy nagy blama volt, hogy egy ilyen alultáplált, aluliskolázott ÁTLAG ALATTI gyereket kihozzanak elsőnek.
A 4 éves fiam is írtó aranyosan mesél. Jövőre nevezzem be????:)
Félre értesz. Nekem is ő volt az egyik esélyesem:) és be is jött. :)
A Lelkünk rajtá-t úgy értettem, hogy kinek, mi tetszik, mi érinti meg a lelkét.
engem nem izgatott ki nyeri, most mit csináljak?
:)
Te ezt olvastad ki a hozzászólásomból? Mert akkor olvasd el még egyszer, én semmi ilyet nem írtam.
Természetesen nincs ilyen hangom, ha lenne, én is indultam volna, de attól még lehet jó fülem, és mondhatok véleményt.
Csak azért kérdeztem, mert azt írtad ismered a dalt. Namármost a szöveget tekintve nehezen írhatták akkor amikor még élt.
Ezzel le is zártam a témát:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?