Csillag születik (beszélgetés)
Én nem találok ebben semmi különöset.
Annyi bőrt húznak le róluk, ahányat tudnak.Ebbe beletartozik a promóció, effélék. Ki tudja, mi áll a szerződésükben!
Ha kis tinilányok kellenek a moziba, akkor Király Viktorral szedetnek jegyet. Ennyi.
Ilyen lehetőségek vannak? kicsi ország, kicsi pálya, kicsi sztárok, kicsi lehetőségek.
Sztárgázsi? Az mennyi? És kié?
:))
Sokszor előfordul, hogy mozifilmet ismert emberekkel reklámoztatnak.
Ugyanilyen, mikor sört csapoltatnak "sztárokkal" egy termék vagy szórakozóhely vagy bármi egyéb népszerűsítése érdekében.
A békéscsabai kolbászfesztiválon meg kolbászt töltenek. A Hooligans-szel Pepsit relámoztattak. Hernádi Judit meg margarint ajnároz a tévében.
Ezer meg egy ilyen van.Megfizetik. Cserébe címlapra kerül.
Adok-kapok.
2010-ben újra Megasztár a TV2-n.
Ez mennyire gáz... Szánalmas.. Ennyit a magyar médiáról... Lehangoló...
A különleges eseményen résztvevőktől ezenkívül a terem bejáratánál a Megasztár két fiatal énekese, Fekete Dávid és Király Viktor szedik a jegyeket. Az éjféli előadást választó nézők ráadásul a Jóban-Rosszban több szereplőjével, valamint a Csillag születik című tehetségkutató műsorból már jól ismert Brasch Bencével és Horváth Tamással is együtt mozizhatnak.
Forrás:
ez még a régi cd-je?
azt a netről is le lehet szedni, pénzért itt is, de ott tuti nem fogy el :)
mai blikk címlapján "André győzelemre készült", a többiek mire készültek?
gusztustalan a média
Sziasztok!
Állítólag az újságok leadták,ki mennyi szavazattal nyert.Apa olvasta nálunk......
Én megkaptam Karácsonyra Adré cd-jét,nagyon örültem neki!
Tabánit hiányoltam....... (de nem elégedtetlenkedem.)
Párom mondta,a Médiában úgy vitték,mint a lisztet.......
Hmmmm, a Susan Boylee-ét is,de azt már nem ennyiért,borsosabb árért.
azt sem tudom elhinni, hogy a 4 versenyzőre, ennyire eltérő számú szavazat ment
azt meg végképp nem, hogy 60%-ot kapott Tabáni
Tabáni tud énekelni ez tény, de hogy valójában kire mennyi szavazat ment, az örök rejtély marad.
Abban is igazad van, hogy orra alá akarták dörgölni a tv2-nek, hogy nesztek mi győztesnek hoztuk ki Tabánit.
Szerintem is zseniális hangja van. Ahogy énekel...! Ez tényleg tudás, tehetség!!!
Ezért furcsa nekem, hogy előbbre tették a Veres Robit. Persze Ő is tud, van szókincse! De a kettő azért nem igazán van egyensúlyban...
Valamelyik bulvárlapban olvastam, hogy a következők szerint állt be az eredmény:
1. Tabáni István
2. Veres Robi
3. Csikó Szabolcs
4. Vásáry André
Nem tudom, hogy tényleg igaz-e. De ha igen, akkor elég fura - számomra legalábbis - a "népítélet".
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?