Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csilis-mézes csirkeszárnyak recept

Csilis-mézes csirkeszárnyak recept

A Csilis-mézes csirkeszárnyak hozzávalói:
Hozzávalók: 4 fő részére

2 citrom
4 ek. Méz
2.5 dl csiliszósz
3 gerezd fokhagyma
3-4 csilipaprika

bors
20 csirkeszárny


A Csilis-mézes csirkeszárnyak elkészítési módja:
A citromokat kifacsarjuk, levét elkeverjük a mézzel és a csiliszósszal. A fokhagymát apróra vágjuk, a csilipaprikát felébe vágjuk és kimagozzuk és mindkettőt a páclébe tesszük, sózzuk borsozzuk. A szárnyakat az izületeknél elvágjuk, a hegyes végű részt máshoz használjuk fel, a többit a páclébe forgatjuk. Lefedve egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap nyársra húzzuk és faszenes grillen, forgatva sütjük meg.


Kategória: Húsételek receptjei


A csilis-mézes csirkeszárnyak elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook