Cserebere (beszélgetés)
Van Glamour újságból nagyon sok kuponom cserére.
Illetve van benne Egy DM kupon, ami egy sminktermékre ad 50 % kedvezményt. Ez még elég sokáig felhasználható. Ha érdekel írj privit. Köszi.
Nekem is vannak cseréim:
-11 db-os női ruhacsomag s,m méret,nadrágok,pulcsik,felsők,cipő,öv,kézi táska
-kisfiú ruhacsomag:13 db-os
74-es bodyk,inkább otthonra 7 db,kisfiú ing 98-as, 22-es vászoncipő sőtétkék, 2db pulcsi 74-es foltosak, napellenző, talpas nadrág 98-as.
Jelképes összegért,érte kellene jönni, Pécsi vagyok.
Több mindenem van,
de fotóm nincs róla, mivel nincs fényképezőgépem...
Eladnánk egy nagy asztalt(számítógép),
fiú gyerekruhákat(116-128-as méretig) válogatás nélkül zsákonként jó minőségűek, merem ajánlani,
tv állványt,
videokazetta tartót (nagy falra is szerelhető),
Kerékpárt kicsi pótkerekes
Helyhiány miatt jelképes összegekért, érte kell jönni. Budapesten élek.
Vannak CORA BÉLYEGEIM. Cserélném, ha valakit érdekel.
Privit írj inkább, mert ide lehet elfelejtek benézni.
25% kedvezmény Fiskars, Vileda (kivéve vegyi osztályon kapható Vileda termékek mosogatószivacsok, törlőkendők) és Leifheit termékek árából.
9 db DM 50 pontos kuponfüzetemet elcserélném 2 db 1.5literes Rauch citromos Ice teára, nem light verzióban :)
Egyedül a 25%-s kedvezmény hiányzik mindegyikből.
70-5085199 vagy privi itt.
Látom régen nem írt ide senki.
Fila pont érdekel valakit?
Hali!
A férfi kerékpárod milyen?
Nekem van egy ,amit az Auchan-ban vásároltam,de nagyon sz@r.-Alig tudom hajtani-zörög,rozsdás,stb.
Egyszer egy ismerősöm ellopatta a jó bringámat,aztán nem vettem márkaboltban.
Viszont most,hogy edzésben vagyok-az autót lecserélném ,ha jön a jó idő.
Ezért keresek valami jobb fajtát.
A Makádi vízparti nyaralóm bérlésébe beszámítok, új vagy használt dolgokat is!, pld: bicikli, mosógép, hűtő, kismotor, pecadolgok, elfekvő élelmiszerek stb
06-70-302-3412
Diafilmeket keresek!!!
Cserébe van egy párszor használt Rody ugráló lovacska,ugráló labda,Micimackó kiskonyha,formabedobó fischer price csiga,Ikeás golyóvezető,Még egy szuper golyóvezető-német termék.
Női és férfi kerékpár eladó!
Cserébe FÜGGETLEN telefon lehet érintőképernyős m is nem lelakott karcmentes érdekel.
Értékegyeztetés is lehet.
A fotokat megtaláljátok a hirdetéseim közt.