Cserebere (beszélgetés)
Hello!
Nekem van sok poszterem Sergio Ramosról, Fernando Torresről, Iker Casillasról, Kimi Raikkonenről!
Ha még érdekel akkor írj erre a címre: sipizoli10@citromail.hu vagy itt az oldalon.
Üdv: Zoli
Sziasztok!
Keresek posztereket: Sergio Ramos, Fernando Torres, Iker Casillas, Kimi Räikkönen, Johnny Depp, Justin Bieber, Ed Westwick (Chuck Bass), Chevrolet Camaro (auto), Escape the Fate, Falling in Reverse, Lostprophets, Black Veil Brides, ázsiai együttesek
Aki tud adni ilyen posztert (főleg focisat és autóst) mindenképp írjon, valamiben csak megegyezünk. :)
Üdv.: EgoFantasy
Tesco Wenger pontokat adnék.
Ha érdekel írj privit.
Szoligépemet,még 450 órát bíró,szinte új csövekkel elcserélném,vagy eladnám.Magyar gyártmány,kitűnően barnít-otthoni használatra-25 csöves.
Elsősorban nyaralás érdekelne,vagy jó állapotú ülőgarnitúra.
Teli tesco-s wenger pontgyűjtő füzeteket adnék.
Cserébe érdekel: csokipapír (műanyag alapő, pl. táblás milka, boci, stb.).
Akit érdekel, írjon privát üzenetet!:)
Szia, egy M-es méretű Warp Zone térdnadrágom van cserére, írj ha érdekel!
Sziasztok!
Tudok adni: 1 db Cindy Crawford, és 1 db Simkó Andi fitness dvd-t, 1 db Kisvakond és az egér c. mese dvd-t, 1 db Warp Zone sárga halásznacit M-es méretben
Keresek univer bébiétel címkéket, logókat. Sok cserém van érte!
Egyenestalpú,könnyű fapapucsot keresek.
Szoli gépet cserélnék Balatoni nyaralásra.
Csövekben 460 óra van,nagyon megéri!!:DD
Tesco Wenger matricákat cserélnék.
Megvételre vagy cserére keresem Cynthia Rowley Flower parfümjét!
senkinek semmi............
kellene nekem nagyon rövidnadrág,s-es és l-es méretben ,kinek van?akár megvételre is
egy három kerekű bicaj vagy olyan valami kétkerekű kellene mire pici unokát ültetnék ha véletlen neked van ird mi kellene érte Neked
Áhhh találtam nálad piros kabátot! Tudunk beszélni priviben? :)
most ruhás cserebere vagy mindenes ??!!!!
Jól van akkor, legyél irigy! :P
Szia! Én meg keresek. Nagyon szeretnék, egy piros(nem bordó) átmeneti kabátot, M es méretben. Ha valakinek van, írjon rám, és megbeszéljük. Sajnos nekem csak ilyenem rózsaszín van, és nagy rám.
Azért inditottam ezt a topicot,hogy ami már nem tetszik ruha tudnánk egymást közt csereberélni,de csakis ujszerü szép divatos márkás holmik legyenek ,ami uccára valo.Akit érdekel irjon,várom az ajánlatokat.A méretek legyenek s-xl-es méretig
Szia!
Ez most komoly? MIre lenne szükséged?
Ja igen, kigyűjtött Stahl-Tefalos gyűjtőfüzeteim is vannak, nem is egy :)
Sziasztok! Sok-sok csinos női ruhám (felsők, nadrágok, kabátok...stb.)eladó vagy csereberélhető, egy 42-es bőr, alig használt (motoros) férfi bőrcsizma eladó (vagy jó állapotú, 48-as férfi cipőre cserélhető), króm ételhordó, Star Wars-os ágynemű, korcsolya,gitár,klassz könyvek,csinos női fehérneműk,gyermekruhák, táskák, plüss állatkák eladók vagy elcserélhetők. Megéri érdeklődni, minden feltett kérdésre szívesen válaszolok, mérek igény szerint. Sokan mondták,hogy valóban szépek a holmijaim :) Elsősorban bontatlan kozmetikumokra szeretnék cserélni, de persze más is szóba kerülhet. Akit érdekel, kukkantson be a képeim közé, ott találhattok egy kis ízelítőt :)
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy meg van-e még a Rody lovacska, köszi!
Nincs valakinek véletlenül maradék fonala?
Milyen fajta Dm kupon? Mire cserélnéd?
A Rossmann pontok már elkeltek!
De vannak DM kuponjaim, sok, az esetleg érdekel?
További ajánlott fórumok: