Cserebere (beszélgetés)
Hova jársz tornázni és mit?
Nekem "csak" 10kg kellene ledobni... :P
itt vagyok.találtam még egy kis kardigánt is.azt is feldobom.
jót tornáztam ma,becsomagolva remélem olvadt le rólam vmi :)
jó reggelt!
meg volt a reggeli és a kv most keresgélek a telefon témák között.
nem tudom hogy leszek ma,főzni kell.Viszont nem tudunk menni sétálni mert megint nagy köd van.Tegnap legalább sütött a nap.
Fel fogok tenni ágyneműt is,mert egyik takarónkra sem jó :S sajnos nem átlagos méretű paplant kaptunk és amiket lehet boltban kapni huzatokat többnyire nem jók rá.
Jó reggelt!
Nem kávézom de most meginnék egyet... :P
A gyűrűs téma jó... Nekem a bal gyűrűsön van az eljegyzési és a jobb hüvelyken egy sima karika... :)
Ma kicsit többet leszek, remélem tudunk valamiről beszélgetni... :)
egy kis érdekesség:
Az vagy, ahol a gyűrűdet viseled
A gyűrűk annak az ujjnak a tulajdonságát erősítik, amelyiken viselik.
• A mutatóujjon hordott gyűrű erőteljes vezetői tulajdonságot és törekvést sugall.
• A középső ujjon azok hordják a gyűrűiket, akik félnek feltárni sebezhetőségüket, akik tudatában vannak saját gyengeségüknek. Ők azok, akik nehezen nyílnak meg a társaság előtt.
• Úgy tartják, hogy a gyűrűsujjon viselt gyűrű azt jelzi, hogy az illető nem szeret sokáig egyedül lenni, és nagyon elkötelezett a társadalmi ügyek mellett. Az ujjon viselt gyűrű belső boldogságot is jelez.
• A kisujj gyűrűje titokzatos ügyekre, társaságokra vezet. A szabadkőművesek és a XIX. századi nőjogi mozgalomban részt vevő asszonyok viselték itt titkos jelként speciális gyűrűiket. Manapság a bohém emberek, az életet nem túl komolyan vevők hordanak gyűrűt a kisujjukon. A kisujj gyűrűje jelzi a függetlenség vágyát is.
• Azok, akik a hüvelykujjukon viselik a gyűrűt, hangsúlyozni szeretnék saját különlegességüket. Ugyanakkor rendkívül szórakoztató egyéniségek, mindenki szeret a közelükben lenni.
Sziasztok...
Bocsánat az egy nap késésért (tegnap vendégünk volt)
Szóval a helyzet a következő: Mivel elég sok kacatunk van amit nem fogok soha használni és csak azért nem fogom megtartani,hogy többet takarítsak vagy 1ik dobozból a másikra pakolgassam ezért mindent elcserélek vagy szívesen odaadom ha eljössz érte. A posta elég drága és megmondom őszintén,,hogy nagyon nincs kedvem csomagolgatni sem...
Nem ígérek semmit, most még megyek pakolászni és csinálok képeket, de este még azért benézek :)
sziasztok!
bocsánat tegnap ezer dolgom volt nem tudtam jönni.ma már többet leszek ha minden igaz.
kivéve ha mennem kell bevásárolni.
megnézegetem gyorsan a cuccokat!
megnéztem! :)
a kis pöttyös szoknya tetszik! :)
szia!
oké,várjuk a képeket.
ha tudok akkor majd egy két érdekességet is bebiggyesztek...divattal meg újdonságokkal kapcsolatban.
megyek gyerkőcöt fürdetni!
Sziasztok!
Én is csatlakozom:)....Képek majd holnap....még én is kell csináljak egy új naplót(menni fog mert csak eddig 1 volt:) )
Jó ötlet volt ez a fórum:)
üdv itt is :)
elmentek a csajok fotózkodni :D holnapra lesznek naplók képekkel.