Cserebere (beszélgetés)
sziasztok!
jó úgy persze.majd írd meg kit keressek és mikor lesz bent,akkor besétálunk.
csak benéztem,mert fekhetnékem van.tiszta szarul vagyok egész nap.jobban mondva tegnap este óta.szédülök,hányingerem van,jobb ha kicsit pihizek.
szép napot nektek!
nah akkor raktam fel egy pár cuccot... nem sokat.
Filcike mit dolgozol?
Sziasztok!
Fel sem tünt,de most 98as:)
Szép napot! :)
csináltam pár képet... A leányzó ruhák 74-80as és 6-9 hós nagyságúak. Pasis ruháink is vannak azok 62-68 as nadrágok.
Itthon van a párom, farsangi fánkot süt ;) nem tudom mikor jövök... de dél és 3 között biztosan leszek....
szép estét...
Levélként tudom postázni ajánlottan,elsőbbségivel 595Ft. számlaszámomat priviben megírom és légyszíves utald át az összeget! Ha megérkezett a pénz akkor másnap küldöm.
Nah ez csak vicc...
Persze felviszem azaz majd írok,hogy mikor lesz Gödöllőn a párom és a Sulyán cukiba kellene érte menni. Így jó lesz?
nekem kell a citromfacsaród!
azt eltudod hozni majd magaddal gödcsire ha költöztök vagy postázod inkább?a postaköltséget fizetem.
Filcike
Méret szerint mekkora ruhát hord a kis csajszid?
Előbb azokat rakosgatom fel...
no fel is ébredt,megyek én is.később még lehet benézek.
sziasztok!
nem tudom az én manóm mikor akar felébredni.
fura hogy ilyen nyugi van.
jaj képek majd holnap... este nem nagyon gépezek... akkor játszunk, színezünk,rajzolunk és mesét lesünk :)
Kihasználom az időt amíg a lányom szóba áll velem :)
Csajok Én most leléptem... főzök, még 1 adagot szeretnék kimosatni a géppel... és a párom is 15 percen belül hazaér...
További szép napot Nektek :)
:D
Várom már nagyon az ovit :D
:)
kemények vagytok!!! Azon izguljatok,hogy az oviba ne a bugyijukat mutogassák és a csajok szoknyáját húzogassák... a többin még ráér agyalni...
És különben is Én is fogok discoba járni 15-18 év múlva még szeretnék normálisan kinézni :P
Nahhh majd ha vmi nagy hülyeséget csinál a fiam....őt is felrakom a csere oldalra.....egy nyugodt lányra becserélem:)...
Ak szóba jöhet az örökbefogadás is:P