Csatos póthaj (beszélgetés)
Én sosem aludtam benne, de kényelmetlen is lehet valóban a sok csattól... csak nyomná a fejed:))))Meg tényleg nem kéne annyira szétnyűni a sok forgolódás jobban is törné szerintem...
Érdemes kivenni, vigyázni rá...
Én azt is megcsinálom, pedig hidd el nem vagyok ám nagyon ügyes, de meg tudom csinálni.
:)))))) De aztán melírozni sem olyan egyszerű otthon egymagamnak....Úgyhogy mindenképpen nekem fodrász, csak találjak..:(((
Tanulható, de azért óvatosan, anno volt, hogy nagyon belenyírtam, kicsit beatles-es lett:P:)
Akkor szerintem többet ne is menj hozzá, ha rám hallgatsz.É elég jól elsajátítottam az itthoni hajvágást,magamnak vágom, de a páromra is rá merem bízni, ha arról van szó.Úgyis csak a végeket kell csippenteni:)
:( Én is most már váltani készülök, mert már állatira unom, hogy akárhányszor megyek melíroztatni, állandóan elcseszi, a szőkém sárga, a barnám nem hamvas, és van egy kis vöröses beütése, és fodrász után még egy halom lóvét ki kell dobnom hamvasítóra, meg festékre, és itthon próbálom korrigálni a hibát:(((((( Bosszantó.....
Úgyhogy nagyon megérett a cserére....
nekem a nővérem vág a végéből. :)
Úúú, megölném:)
Én már régóta nem járok fodrászhoz, 2009-ben voltam utoljára, vagy 7 centivel megrövidített, akkor tetettem póthajat, amitől meg megritkult a hajam, meg eléggé tönkre is ment.Na szóval, vigyázni kell velük:)mindkettőt ő csinálta, a világért sem ajánlanám senkinek:P
Bizony, a tavalyi növesztésemet elis tüntette egy nyisszantással....tiszta ideg lettem tőle...
Azt jól teszed, mert a fodrászok pikkpakk megszabadítanak a hajad hosszától:P
Remélem, minél előbb hozzá fog nőni a sajátom...:)Majd rácsapok a fodrászom kezére, ha ollóhoz nyúl...:)
Oké, hogy férjnél vagy, de a pót az akkor sem saját, de ki hogy érzi jól magát:)
Nekem is az a cél, hogy hozzánövesztem a hajam:)) Csak így könnyebben megy... Nekem a pasis téma nem gáz, férjnél vagyok:))
Na igen de előtte 1 évig a romokat kellett csak helyrehoznom, emiatt a hülye póthaj miatt.Folyton vágatás, vágatás, hogy észhez térjen, megerősödjön.
hát ha ennyit törődsz vele, akkor csak jobban fog nőni.
Hááát olyan hamar azért nem, de legyen igazad.Van hajas naplóm, ricinussal kezdtem, most épp nem azt használom, de nem is 1 centiket nő a hajam 1 hónapban.
Irigy vagyok:)De egyszer nekem is lesz:))Most ér a vállam alá valamivel, szóval még lehet nőnie, de mindenféle kencét bevetek, amitől gyorsabban nőhet.
én nem értek a póthajhoz, saját derékig érőm van. igaz kicsit lehetne dúsabb, de nem kockáztatok inkább. festve is van, nem bántom még jobban. :)
Volt nekem is sokkal hosszabb hajam, sajnálom is, akkor vetemedtem hőillesztéses póthaj felrakatására, de nagyon megbántam és nem szerettem, ráadásul kihúzgálta a saját hajamat ott ahová illesztve volt.Vékonyszálú hajúaknak biztos nem való.És azért ez a csatos póthaj is húzza a saját hajat,ráadásul dörzsöli a hajszálakat ami meg töredezést idéz elő.
légy is inkább türelmes, sokkal szebb az eredeti. :)
:)de igazából nem tartom szépnek sem,mivel nincsenek gyökerek, a haj mindig száraz, lehet kenni nonstop.
igen, ez elég gáz lehet. :D
Nekem is van,vateráról, de nekem se ez nem jött be se a hőillesztéses.Mind mű,ez a baj és nem saját, ezért inkább türelmesen növesztem:)Meg nem is túl kényelmes, főleg ha pasival leszel pl, elég vicces hogy jajj ne túrj bele a hajamba, mert leesik.
Az, igen, szeretem is:)))Igen:))
Tiéd is biztos nagyon szép:)
Éljen a hosszú haj:)
Igen, így könnyű választanod...az enyém melírozott..
További ajánlott fórumok: