Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék (beszélgetés)
jó is let
még jó, hogy szeretek főzni, máskülönben ott őrülnék meg egy 3 fogásos ebéd elkészítése mellett
mert még sütit is csináltam
Guszta kis ebéd!
Köszönöm,most kortyolgatom...;)
köszi
én meghívtalak egy kávéra
husileves(orja)
csikóstokányt párolt barnarizser kukoricával
most ezt kívánta a férjem
küldtem neked sütit!!!!!!
Sziasztok lányok!
Mi tuti nem!
sziasztok
én is csak bekukk, mert főzök
este jövök
Sziasztok!
Most csak beköszönök.
Jó sokat írtatok tegnap, most nincs időm visszaolvasni, de délután nekiállok :-D
Puszi (K)
nem, meg 2- szer probalta masodjara az apja elfeneelte,de masik nap ugyan ott van.a harmadik nap olyat eset ,hogy meggondolta magat es megelegedet a szomszed almafajaval:)))
ezer felé kell majd figyelni.........és rosszalkodik még a macska? :)
en nem ,majd mondod te.a lanyom pl felmaszot a padlasra,hat persze ,hogy leeset.mikkor helyre jott egy kicsit kerdem tolle ,hogy mi a csodat akart ott ."de anya a macska a padlason roszalkodot"DDD
óóóóóó..........ne is mond :)
es ez csak a hidegrol van szo,de lesz "ne masz oda mert tul magasan van nekked"
akkor lesz nekked nehez ezzen a teren mikkor mar egyedul mozog;'vedd fel a papucsod","ne ed meg a havat"...
sajnálom.....én is igyekszem kivinni mindig egy picit,remélem jövöre is lezs hó és akkor......
szankozni igaz nem de kivittem egesz pici koroban a legnagyobb fagyban ez -20 jellent.igaz csak par percre.de baj akkor nem volt velle.inkabb most van velle baj.
még tul pici a gyerek és félek,hogy megfázik.....tegnap reggel jó sokáig voltam vele kint a hóesésben,IMÁDOM a havat!!!!!
lehet mi.hanem mindenkepen hogolyozni fogunk
jó reggelt mindenkinek,ki megy ma szánkozni? :)
Jó éjszakát Neked/Nektek!:))
Puszi!!!!!!
na mostmár tényleg lépek mert apa morcos lesz és nem fog járni semmi;)
jóéjt
holnap jövök
Megértelek.
Ne parázz!
Biztos kedves és megértő!Szeret!!!!!!!!!És ez alényeg!!!!!!!!!!!!
ibiilda:Jó éjszakát Neked!!!!!
veled mizu?
te nem is mesélsz, csak hallgatod a panaszkodásomat
igen
csak az a legnehezebb, hogy úgy intézzem a dolgot, hogy a férjem ne tudja, hogy PÉ van
nem azért mert nem akar babát
csak nem akarom, hogy azt higyje, hogy már ott tartunk, hogy csak a babáért szeretkezünk
persze sejti, hogy mostan körül van
néha észre is veszi:P
sajnos sok sztorit olvastam, hogy ebbe ment tönkre a házasság
ezt szeretném elkerülni
viszont babát is akarunk
További ajánlott fórumok: