Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Annyira elegem van!!! Be van osztva nálunk ki mikor ügyel.De mindenki tojik rá és én vagyok az a barom aki itt van!!
Hétközben este 8 körül jó ha haza esek,Ákos már alszik.
Mindig mindenki elrohan az ügyelet elől,nem érdekli őket hogy nekem kis gyerekem van!
ez jó kérdés,meghalni nincs időm:))
Nem magamat féltem,hanem a gyereket..
Ja a kolleganö a zacsi gyógyszerével azért itt dumált fél órát...én tuti nem jöttem volna be.Telefon is van.
Nagyon bírom az ilyen munka hőseit!!! :P
Mikor mész a dokihoz??? Majd írd meg feltétlen, hogy mit mondott! Csak haza nem vidd! - tudom, hogy nem rajtad múlik!
Most jött be a kolleganő szólni hogy mindenki menjen el dokihoz mert ő elkapta ezt az új influenzát!
Már mult héten is szarul volt,de itt rontotta a levegőt..
Frankó....:(
Azt mondja rosszabbul lát,meg írtak fel neki egy halom gyógyszert.
Na, megjártuk a dokit. Majd csak hétfőn megyünk az oviba. :(
Legalább egy kicsit tudok pihenni és Zitussal lenni. :)
Egyszerűen nem tudom felfogni! De komolyan! Ez akkora dolog??Írják ki az ajtóra, hogy több gyermek ezzel és ezzel megbetegedett
Minden szart kiírnak! Ezt meg nem tudják!
szegénykém....
jobbulást!!!
jó reggelt lányok!!
Azért az szégyen hogy az ember nem tud a beteg gyerekével lenni mert nem toleráns a főnöke ebben a helyzetben!
Szerencsére nekem jó főnökei voltak és vannak is!
a volt munkahelyemet azért kellett otthagynom mert nem tudtam megoldani a felügyeletét a fiamnak.Elmondtam a főnökömnek hogy lesz olyan hogy nem tudok bemenni dolgozni mert nincs ki vigyázzon Ádira.Ő ezt megértette és tudtam ezt nem huzhatom sokáig.Igy felmondtam.Megértette és nagyon korrekt volt.
Hát azért ezek igen kemény dolgok....
Nekem is lenne egy határidős melóm, amit a héten be kell fejeznem, úgyhogy nem maradhatok nyugodtan itthon egész héten. Küldhetem betegen a gyereket oviba... :(
Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk is ez van ha beteg a gyerkőc....:(
Most pl az a baj hogy az őszi szünet idejére kértem szabit,mert máshogy nem tudjuk Ákit megoldani.Ez egy hét...nem hiszem hogy sok idő lenne,meg aztán vagyunk páran az irodában!
Rám is mindig ferde szemmel néznek, mintha direkt betegíteném a kölkeket, hogy itthon lehessek. Volt, hogy a beteg gyerekkel beautóztam egy "fontos" megbeszélésre a főnökkel, aztán qrva sürgős, fontos munkát kellett elvégeznem, ami 2 órát tartott. Meg sem köszönte, és még meg is kérdezte, hogy "Má mész is?????" Hülye barom... Nem volt a 10 beosztottja közül 1 sem aki meg tudta volna csinálni miiiii?
De már egy ideje másképp van, mert a sarkamra álltam, azóta a prémiumosztásnál más a sorrend. Sebaj Tóbiás!
Vrony! Köszi
Gabi! Tudom, hogy milyen nehéz, nekem is ilyenkor mindig ez van a fejemben. De bízzunk benne, hogy megértőek.
Mindenkinek jobbulást. :)
Mi is itthon leszünk holnap, mert a kicsi csúnyán köhög, meg már kétszer volt hőemelkedése, szóval két nap pihi nekem is... hogy fognak örülni a melóhelyen... :( dehát nem tudok mit csinálni....
Sziasztok!
Köszi aranyosak vagytok!
Talán nem romlott ma reggel óta.
Én chilis babot csináltam! Nyami! Nagyon szeretem! Remélem, hgoy mindenkinek jól telik a hétvége!?
Jobbulást.
Krisztine! Én is daragaluska levest csináltam.
Mi is főztünk.Grízgaluska levest,rizibizit,rántott husit.Maradt holnapra is.
Jobbulást Zitusnak!
Sziasztok!
Zitusomnak kissé begyulladt a szeme. :( Kamillázom neki!
Szép vasárnapot Nektek!
Pussz
Szép vasárnapot mindenkinek!
Én is főzöcskézek, még van marhapörink, holnapra meg csinálok májpörit. :)
Aztán meg tv-zünk, meg pihizünk hármasban. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk