Csak az én fórumom! Belépni tilos! (beszélgetés)
Az Alpokalja levegője olyan tiszta, hogy a légúti problémák gyógyítására is kifejezetten ajánlják a városban és környékén való tartózkodást.
Megtaláltam :) Köszönöm Piroska.
Szóval szeretnék érdeklődni, Bakonyban milyen minőségű a levegő és ajánlanátok-e ott települést? Kisbaba veszélyeztetett a légszennyeződés miatt...
Szevasztok!
Sikerült nekem is jó adagot jönni-menni. Majdnem dél volt, mire haza értem. Szinte rám melegedett a kabát. De most már ismét csak borul, bár eléggé enyhe az idő.
Úgy nézem, itt is kezd már magasabban járni a nap, nem annyira lapos.
Most fogom magam, és elindulok egy körre, majd látom, mekkora lesz belőle. Gyalogolni jó, jó lenne, ha sikerülne egy nagy kört megtenni.
Jó reggelt!
Bizony jár, mégpedig októberben. Az meg már itt van a kertek alatt. Én még nem raktam el a szandálomat sem. Emlékszem, tavaly ilyenkor nagyon szép szandálos idő volt. Kurutty.
Szevasztok! Jó reggelt mindenkinek.
Ma reggel olvastam, hogy visszatér még a jó idő. Nagyon helyes, hiszen az idén még nem volt indián nyár. Márpedig az jár nekünk.
Sziasztok!
Figyelem én is.
Még ma is találkoztam reggel az esővel. Itt minden nap hull az égi áldás, ami már nem igazán az. Szeretnék inkább egy kis őszi napsütést, hogy még ragyogjanak a virágaim, a hársfáinknak sárgulhassanak a levelei. Pár éve ősszel olyan volt, mint egy aranyfa. Rásütött a nap. Magával ragadott. Gyorsan elő is kaptam a telefonomat, hogy megörökítsem.
Jó, hogy szólsz. Teljesen ráfeledkeztem.
Kurutty, kurutty!
:))
Egyelőre még nincs a közelben senki, aki be szándékozna lépni ebbe a remete-barlangba!
Addig kénytelen leszek egyedül kuruttyolni itt! :)
Szia Mária!
Örülök neked. Délután egy kicsit bóklásztam a régi fórumok között, és ismét csak rátaláltam erre a gyöngyszemre. Majd figyeljük, kik lesznek még azok, akikben van annyi kurázsi, hogy belépjenek ide és társalogjanak velünk. :))
Régen jártam, jártunk erre! :))
Hol vagytok, ti régi játszótársak?
Közületek csak egyet is lássak!
Foglaljatok helyet itt mellettem,
Hadd felejtsem el, hogy férfi lettem,
Hogy vállamon huszonöt év van már...
„Cserebogár, sárga cserebogár.”
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra?
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Van még valaki, aki tegnap vagy ma nem vagy csak nagyon nehezen tudott belépni a Hoxára?
- Miért nem tudok belépni a saját menümbe, csak hosszas próbálkozás után.Amikor bejelentkezem, kiirja, hogy valószinüleg elgépeltem a jelszava
- Egész nap nem tudtam belépni simán csak jelszómódosítással a Hoxa üzenetére kattintva szerintetek mi lehet elnyomtam valamit?
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?