Csak a szex hiányzik? (beszélgetés)
Nem feltétlen.Több férfit is ismerek akik alkalmanként vagy folyamatosan félrelépnek,és egyik sem említette az otthoni rossz szexet,sőt...
Inkább a veszekedések,a vadászösztön,az izgalom hajtja őket,persze van ahol a szex is.
Írod,hogy a családját,párját szereti...nos igen,egyébként a többség tényleg nem akar válni,de amikor az asszonyon kívül mindenki tudja...sajnálom nagyon szegényeket,és remélem én nem kerülök ilyen helyzetbe.A szerető léte egyébként szerintem súlyos gond,az alkalmi már egyénfüggő,kinek-hogy.
Igen! 72%!
Persze, más is esik néha bűnbe a 38%-ból, de az arány kb ez.
Van akinek nincs tartása. Van akinek nagyon is van! Ez nőre, férfire egyaránt érvényes. Szerintem
A műnő mivel lenne jobb bárkinél is?
Szerintem ez nem ezen múlik...
Saját tapasztalat is,hogy bizony adódik az,hogy nem az otthoni dolgoktól függ ez,egyszerűen más nő,más forma,és vagy van önuralma vagy nincs...
Mindenkinek vannak kísértések az életében..de emberek vagyunk,el kell dönteni belemegyünk vagy nem...
Ez ilyen egyszerű.
Csak annyira, amennyire minden nőt...
Szerintem alapból nincs nagy baj a pasikkal. Gondolj csak bele, nagyjából ugyanannyi kell legyen a csalfa, nőben-férfiben: 72-38%.
72 csalfa! :) Ők szépen megtalálják egymást! Egészségükre!
Dehogy akarnak ezek szakítani...
Legtöbbje biztos nem...
Én ugyan rendesen nőből vagyok, de alapmotivációk lehetnek hasonlók. Szerintem a pasik is akkor lépnek félre, ha valamit kompenzálni akarnak. Ez nem feltétlen a szex. Lehet a kedvesség, a szeretet, a figyelem.
Ha egy ember ki akar lépni egy kapcsolatból, nem kell akkora bonyodalom, hogy egy ideig kettő legyen. Szakít, aztán amikor eljön az ideje, lesz másik kapcsolata. Szerintem nem új párt keres.
Egyszerűen csak felkeltette egy másik nő az érdeklődését,akit nem akar csak úgy elsétálni hagyni,él a lehetőséggel..
Legtöbb ilyen esetnek az otthoni dolgokhoz köze nincs!
Ha egy pasinak szeretője lesz akkor biztos, hogy az otthoni szex nem kielégítő neki? Vagy nem elég?
Csak a szex hiánya lehet az ok?
Persze a családját, párját szereti, de mégis találkozik más nővel.
További ajánlott fórumok:
- Hiányzik egy szerető az életemből, aki szex terén meg tudja...
- Már csak 5 kg hiányzik a végső célig! De nem akar lemenni! Segítsetek! :)
- Miért akarom bántani, mikor csak hiányzik?
- Telekocsi akció! Már csak a kocsi hiányzik :)
- A "Tibet" társasjátékhoz keresek játékleírást. Ma vettem a börzén és csak a lényeg hiányzik belőle :( Ha van valakinek eljuttatná nekem?
- Annyira hiányzik a szex és az intimitás, hogy ma abszolút...