Főoldal » Írások » Lélek & Szerelem témák » Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle

Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle


Nem gondoltam volna, hogy elég erős leszek az újrakezdéshez, de sikerült. Egy bonyolult kapcsolatból léptem ki. Négy évig szenvedtem egy olyan ember mellett, akivel csak a félelem volt az, ami összekötött. Elég rosszul ment a szakítás, de a mostani párom miatt megérte!
Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle

2006-ban összejöttem egy olyan emberrel, akitől anyám is óvott, de 17 éves voltam, önfejű és makacs.

Apám ez év májusában hunyt el, mivel ő volt a mindenem, kilátástalannak éreztem az életem.

Elköltöztem otthonról a barátom anyához, aki iránt még akkor azt hittem, többet is érezhetek, mint hálát. Eltelt pár hónap, elég jól megvoltunk.

Rá két évre bejelentettük a családnak, hogy gyermekünk lesz. Örültünk mind a ketten a babának és vártuk, hogy megszülessen. 2008.07.15-én meg is érkezett közénk a mi kis szemünk fénye: Krisztián.


Innentől kezdve jöttek a problémák. A kisfiam apja eljárt majdnem minden este kocsmázni, elég illuminált állapotban és hangoskodva tért ilyenkor haza. Akkor még úgy gondoltam, hátha megjön az esze és befejezi ezt a nem épp apához méltó viselkedést , de nem így lett.

Egy év után közöltem vele, hogy hazaköltözöm a gyermekünkkel együtt. Ő erre azt felelte, úgy próbáljam megtenni, hogy azonnal elvágja a torkom. A félelem volt az, ami arra késztetett, hogy mellette kihúzzam még azt a két évet.

2011. augusztus 20-án megtettem a lépést és hazaköltöztem, mert már nem bírtam idegekkel, sokszor aludni sem mertem, mert féltem mit tesz velem.


Ezek után szép lassan eltávolodtunk egymástól. A gyermekünk ekkor már 3 éves volt. Bejelentettem neki, hogy én mást szeretek és hagyjon engem nyugodtan élni. Elmondtam neki, hogy természetesen a gyermeket láthatja, amikor csak szeretné, hisz nem akartam eltiltani tőle, de ő ismét csak fenyegetőzni kezdett. Folyamatosan fel kellett jelentenem őt a rendőrségen, mert állandó fenyegetésnek voltam kitéve.


2013. április 19-én összejöttem a jelenlegi élettársammal, akitől gyermekem lesz. Ő az, aki átsegített ezen a nehéz időszakon, ő mellettem állt. Bár barátságból lett szerelem, de nem bántuk meg. Eleinte féltünk, hogy ha nem működik a kapcsolatunk, vége lesz a barátságunknak is, de erősebb volt a szerelem, amit egymás iránt éreztünk.


A volt páromat azóta lecsukták. Börtönben tölti a büntetését, amit nem bánok, sőt - lehet nem illik ilyet mondani, de - megérdemli. Rengeteg fájdalmat és álmatlan éjszakát okozott nekem és a családomnak egyaránt.
Írta: K.Ancsyka, 2014. március 1. 09:08
Fórumozz a témáról: Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle fórum (eddig 39 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook