Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak a 20 éveseké a világ? 18+++ fórum

Csak a 20 éveseké a világ? 18+++ (beszélgetős fórum)


22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Liliom10)
dec. 6. 14:44
Köszönöm!
21. liliom10 (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 12:11
Mindig sokat kell beszélgetni a problémákról, egész addig, még minden nincs tisztázva ! Ez a saját tapasztalatom, több évtizede élek az első házasságomban. Néhányszor elválhattam volna. Ha gyerek van, az óriási felelősség ! Első az ő érdeke ! Örülök, hogy fontosak vagytok egymásnak, és mindent meg tudtok beszélni ! :) A baj akkor van, ha csak az egyik szeretne változtatni a dolgokon, de süket fülekre talál. Legyetek boldogok ! :)
dec. 6. 09:59

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását! Magamat ismerve igen gyorsan léptem ebben a dologban, mert azzal a lalkiállapottal ami a fórum kiírásakor volt nem igazán lettem volna képes heteken keresztül együttélni, mert minden gondolatomat átszőtte ez a dolog. Így tudtam hogy vagy így vagy úgy de pontot kell tegyek a végére. Átbeszéltük több órán keresztül ezt az egészet, hihetetlen nyiltsággal és őszinteséggel. Azt nem bánja hogy megnézte, azt viszont igen hogy készített róla egy videót és nem törölte le, mert azért bukott le mert már arra sem emlékezett hogy ott van és igazából semmit nem jelentett neki azon kívül hogy csinos volt és jó ötletnek túnt akkor. Ha a szívemre teszem a kezem és őszinte akarok lenni önmagamhoz is akkor én is megnézek egy 25 éves faszit aki kisportolt testelkatú, de kb ennyi. Sétálok is tovább utána. Az meg pláne nem jut eszembe hogy levideózzam. Ez volt a gáz nekem ebben a dologban!

Szóval folytatjuk.

dec. 5. 11:25
szerintem hülyeség lenne felrúgni az amúgy jól működő kapcsolatot ha van közös gyermek, de te tudod. Mindenesetre jobb ha tisztában vagy vele, hogy tökéletes kapcsolat szinte nincs, úgyhogy ha nem ez, ott majd lesz más probléma, akár garmadával is. Meggondolandó, hogy érdemes-e kockáztatni.
dec. 5. 09:32
Elcsépelt szöveg..a válasz: Nem csak a húszéveseké a világ!Fél életünket ne m"fiatalon" töltjük,csak nem készülünk fel rá eléggé...lásd: Forever yaung
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Enissa)
dec. 5. 08:55

Ez nem igaz, mert nem degradàlom. Köztünk semmi nem volt abban az időszakban, így arra az időszakra vetítve a mi esetünkben nem èrtelmezhető, hogy "nekem jó volt ápolatlanul". Csak egy volt az èletterünk ès kb ennyi.

A 20 èvesekkel pedig nem azèrt nem tud lelki\szellemi közössèget alkotni, mert hülye lenne, hanem azèrt mert teljesen más az èletszemlèlete egy 20 ès egy 50 èves embernek, más èrtèkek fontosak.

16. Amaunet (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 08:38
3 hónapos
dec. 5. 08:30
Most 2 èves ès 3 hós volt a vonatos sztorinál.
dec. 5. 08:16

A szerelem idővel minden házasságból eltűnik, de ha átváltozik szeretetté, akkor minden oké. Ezt már inkább érezni és éreztetni kell a másikkal, egy mozdulat, egy mosoly, stb. a heves ágyjelenetek egy idő után ritkulnak, eltűnnek. Attól még lehet szépen élni.


Amikor szóvá tettem páromnak, hogy utána fordult a nálamnál fiatalabb, csinos lányoknak, azt válaszolta: hűséget esküdtem neked, és nem vakságot!

13. gyöngy:) (válaszként erre: 11. - Andi6020)
dec. 5. 08:01
Én úgy értelmeztem, hogy 3 hónapos volt a gyerek mikor a vonatos felvételek készültek.
12. Enissa (válaszként erre: 11. - Andi6020)
dec. 5. 07:56
Egyik sem, 2 éves. :)
11. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 07:48
Mennyi idős az a gyermek? 1 éves vagy 3 hónapos?
10. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 07:43

"Nem csalt meg azt tudom, mert elhanyagolta magát eléggé abban az időszakban mikor azokat a nehéz időket éltük (borotválkozás, körömvágás, frizura stb.) és úgy egy nőhöz sem lehet odaállítani."


hallottam én ezt már ismerősöktől, hogy 1000% nem csalja a párja. Erre mit lehet mondani? Ha ő állítja, akkor maradjon abban a tudatban. Miközben csalják.


"Nem tudok és igazából nem is akarok 20 éves nőkkel versenybe szállni 38 évesen! Tisztába vagyok az értékeimmel és jól tudom hogy azok a lányok akik vele szóba állnának maximum szexet tudnának biztosítani neki (amíg ők nem unnak rá), de szellemi/lelki közösséget nem tudnának vele alkotni hosszú távon. Minden vélemény jöhet nyugodtan!"

Olyan, mintha ledegradálnád a férjed, vagy élettársad.

Neked is jó, másnak miért ne lenne jó? Neked is jó volt ápolatlanul is, másnak is jó lehet. Naiv vagy.

Ebben a világon senki nem tud tanácsot adni neked, ha jó így neked, élsz vele, vagy mellette, ha nem, akkor lépsz a kapcsolatból.

9. *Szöszke* (válaszként erre: 7. - Brandy85)
dec. 5. 07:33
Nem vagyunk egyformàk,ìgy nem kell egyàsra eröltetnünk a vèlemènyeink sem.
dec. 5. 06:50
Az a helyzet, hogy itt van 20 èv, rengeteg jó dologgal, emlékkel ès egy 2 èves gyermekkel aki meg van őrülve az apjáèrt. Tudom, hogy a felsoroltak még önmagukban nem mentenek meg egy kapcsolatot, ezzel 100%-osan tisztában vagyok! De baromi nehèz dönteni ebben a helyzetben.
7. brandy85 (válaszként erre: 2. - *Szöszke*)
dec. 5. 06:35
Nem értek teljesen egyet! Csak mind a 2 félnek kell változni. Hányan lennénnek együtt ha úgy élnének,hogy dobjunk ki mindent ami elromlott? Nem sokan.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - *Szöszke*)
dec. 5. 06:32
Az a baj, hogy nem 2 hèt volt hanem megközelítőleg 9 hónap eddig ami teljesen jól telt ès igazából ha ezekbe a dolgokba nem botlok bele pár napja akkor minden rendjèn megy tovább. De így viszont mindent megváltoztatott! Igazad van teljesen, mert ha nem is pedofíliának, de erősen bizarrnak èrzem ezt az egészet èn is ès èrzem hogy ez nagyon nem rendjènvaló.
dec. 5. 06:30
Ha rendbe jött köztetek a helyzet minden téren, hagyd a fenébe a dolgot. Minden embernek van titkos vágya, amíg csak titkos vágy marad nagy baj nincs. Hülyeséget meg mindenki csinál - itt a videokészítésre gondolok - ezzel sincs akkora probléma. Ne generálj feszültséget mert az jóra nem vezet, aztán tényleg azt veszed észre hogy igazából is 20 éves lányok után fog koslatni.
4. Apple pie (válaszként erre: 2. - *Szöszke*)
dec. 5. 06:28
Teljesen egyetértek veled mindenben!
dec. 5. 05:20
Phú, hosszúúú......
2. *Szöszke* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 04:26

Minek eröltetni azt ami nem megy?


Èn ùgy vagyok vele,hogy kibèkülve eleinte max 2hètig meglenne a nagy szerelem,jò szex stb,mert ismèt ùjdonsàgnak szàmìtana,aztàn pedig ismèt beàllna az a posvàny ami előtte volt,s feljönnènek ugyanazok a problèmàk is.


Azt viszont,hogy egy olyan korù fèrfi èpp a nagykort betöltött csitrikről nèz olyasmit...enyhèn pedofìliànak tartom.Bàr ez csak az èn vèlemènyem.


Nem làtunk bele az èletedbe,ìgy csak egy szikrànyi kis vèlemènyt tudunk mondani.Viszont ami valòban nem megy,meg egy ideje szar is lett,azt màr a jòisten se tudja helyre hozni,ìgèrhet,vagy mondhat bàrki bàrmit.

dec. 5. 03:52
Adott egy 20 éves kapcsolat, ebből 10 évnyi házasság, adott 10 évnyi korkülönbség (anyuka a fiatalabb: 38 éves) és egy 2 éves kisgyermek. A kapcsolat kisebb hullámvölgyekkel (mint mindenkinél) de tökéletesen működött éveken át. Egészen addig amíg pozitív nem lett az a bizonyos terhességi teszt. Innentől apuka megszűnt nőként tekinteni anyukára és a fizikai kontaktus egy jó éjt pusziban merült ki. Utólag azzal indokolta hogy zavarta, hogy ott a baba a pocakban. A baba születése után sem volt ez másként. Anyukáról tudni kell hogy terhessége előtt sem volt egy vékony dongájú nő, de terhesség alatt csak 5 kilót szedett fel, amit a stressz, szoptatás és rengeteg séta áldásos hatásaként pár hónap alatt le is adott. Kinézetére próbált adni a körülményekhez képest, de nyilván nem nagyestélyiben várta haza apukát. Anyuka a kimerültségtől és a benne zajló hormonális változásoktól és a tartós szexmegvonástól és a teljes lelki elhanyagoltságtól szinte frusztrált lett és ez apukával való visslkedésében is lecsapódott. Anyuka ebben az időszakban nem ékes beszédéről volt híres és frusztráltsága következtében - ami persze egyáltalán nem mentesíti a felelősség alól - legtöbbször minősíthetetlen stílusban beszélt apukával. Amit apuka nemes egyszerűséggel szülés utáni depressziónak titulált. Vélhetően ez nem következik be ilyen szinten ha foglalkoznak vele és gyermekével és a kettejükkel való foglalkozás nem napi 60-90 percre korlátozódik, de olykor ez is erős túlzásnak bizonyult. Anno anyuka ötlete volt hogy külön szobában aludjanak, hogy apuka tudjon nyugodtan pihenni ha dolgozni megy vagy ha tanulnia kell. Anyuka ezt nem hosszú távra tervezte, de sokáig így maradt és apukának kapóra is jött igazából, mert zavartalanul böngészhetett az interneten a felnőtt tartalmak között. Ez az egész helyzet a gyermek közel 1 éves koráig tartott mikor eldöntötték, hogy ebben a formában ez így nem tartható és vagy elválnak vagy megpróbálják helyrehozni azt ami tönkrement. Nagyon jó időszak következett, élvezték a hármasban eltöltött minőségi időt, sőt már kettesben is voltak mikor a baba aludt és volt végre kielégítő és változatos szex is. Apuka már a családjával aludt. Anyuka pedig boldognak érezte magát, ismét kivirult, nőnek érezte magát, sportolt, már 24 kilós fogyásnál járt. Egyik alkalommal viszont a babáról néztek korábbi képeket(egész pontosan pár napja) apuka telefonján és ahogy apuka lapozgatta a képeket feltünt egy idegen nő képe. Apuka gyorsan tovább akart lapozni, de anyuka kötötte az ebet a karóhoz és nem nyugodott amíg nem láthatta a képet. Kiderült, hogy 5, azaz öt! pár másodperces videóról van szó és egy 19-20 év körüli lány van rajta. Aki a vonaton utazott apukával szemben és titokban készítette apuka róla a felvételeket a tudtán kívül. A lány arca is látszik, de leginkább az ágyékára fókuszálódik a látvány. Farmernadrágban van terpeszben ülve és semmi nem látszik át és nem vág be sehová. Mégis számomra nagyon aggályos, mert 1.Hogy mert egy idegenről ilyet készíteni a beleegyezése nélkül? Durván személyiségi jogokat sértett! 2. Fel sem merült benne, hogy otthon várja a sosem "fejfájós" felesége a 3 hónapos gyermekkel? 3. Szereti egyáltalán a feleségét, ha ezt megteszi vele ebben a helyzetben? 3. Nem perverzió ez kicsit? Mintha kukkolna. Ráadásul maholnap 50 évesen 20 éves kislányokra ilyen szinten nyálat csorgatni nem gáz? Ha csak szimplán megnézte volna és nem készült volna felvétel akkor egészségére! Egy szavam sem lett volna! Találtam még a gyerekünk 8 hónapos korából is egy éttermben készült ágyékot ábrázoló képet, de ott nem látszik a hölgy arca ahogy felszolgál, csak a rövid farmernadrágja és alakja. Apukáról tudni kell egyébként, hogy azokat a felnőtt videókat kedveli főként melyekben 19-20 éves lányok kényeztetik önmagukat. Ennek a mértékével sem voltam kibékülve, de az mégiscsak egy virtuális világban történik, de itt kézzel fogható hús-vér emberekről volt szó és ez így nagyon aggasztó számomra! Nem csalt meg azt tudom, mert elhanyagolta magát eléggé abban az időszakban mikor azokat a nehéz időket éltük (borotválkozás, körömvágás, frizura stb.) és úgy egy nőhöz sem lehet odaállítani. Szerinte fölöslegesen aggódom, mert ez csak vágy és fantázia, illetve ez akkor történt amikor bajban voltunk (2019) és azóta már rendeződtünk. Engem ez mégsem nyugtat meg, mert eddig is bizalmatlan voltam a közel 2 évnyi elhanyagoltság miatt de most még inkább az vagyok! Nem tudom hogy van e értelme így folytatni, mert feszt csak félelemben élnék hogy mikor lesz olyan élethelyzet hogy megint a polcra tesz és a 20 évesekre cserél gondolatban. Nem tudok és igazából nem is akarok 20 éves nőkkel versenybe szállni 38 évesen! Tisztába vagyok az értékeimmel és jól tudom hogy azok a lányok akik vele szóba állnának maximum szexet tudnának biztosítani neki (amíg ők nem unnak rá), de szellemi/lelki közösséget nem tudnának vele alkotni hosszú távon. Minden vélemény jöhet nyugodtan! Férfiak véleménye is érdekelne! Ti mit tennétek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook