Clostilbegytben reménykedők! (beszélgetés)
Lányok! Ilyen meleg éjszakákon hogyan kell hőmérőzni? Úgy értem, állig takarózzam be, bár akkor folyton felkelek és baromi melegem van, vagy elég ha derékig ér a takaróm?
Úgy veszem észre a görbe alapján, hogy nagy különbség van a kettő között.
Van vkinek tipp vagy tapasztalat?
Megköszönném...
de jó!!!!
gratulálok!!!!
bízom benne, hogy beindítottad a pozitív tesztek hullámát!!!
megmondják, ha őpocaklakósága megmutatja :)
egyik munkatársam csak a harmincvalahányadik héten tudta meg, hogy kisfia lesz, mert egészen addig mindig úgy fordult az UH-okon, hogy nem láttak semmit
nekem meg azt mondtál az első alkalommal, hogy kisfiú,de nem biztos (ez már félidő környékén volt)
majd az, hogy lány,és a végén már mi is egyértelműen láttuk, hogy fiú :)
de szerintem mindegy a neme, csak egészséges legyen!!!!!
:-) egyelőre a 12 hét leteltét várom, még mindig nagyon félek, folyton nagyon szúr a pocim és hát a pocakból jövő fájdalom nem nyugtat meg senkit, még ha állítólag normális is!!!! Ja és képzeljétek a napokban majdnem fenékre ültem, kértem időpontot 4dre, azt hittem h korai, de a párom csak hasi uh-ra hajlandó bejönni, így gondoltam megkérdezem, hát azt mondták: Nem hogy csak érdemes, de a nemét is megmondják a 12. héttől!!! Te jó ég hová haladt a tudomány???
APROPÓ MINDENKINEK EZT KÍVÁNOM!!!!!
nos igen az első 3 hónap "szépségei".... :))
utána elvileg jobb lesz
leszámítva az utolsó hónapot, akkor már nagyon azt fogod kívánni, hogy mielőbb szülessen meg a picur
(nem tudsz majd aludni, jó sok gyomorsav,nagy pocak stb) :))
10+3 hát lelkileg jól és imádom hogy babám lesz, testelig már... :-) Gyomorégés, feszülés, puffadás, undor mindentől... de legalább minden rendben van!
Nekem volt, hogy mindkét petefészkemben érett egy hónap alatt!!!
az előző hónapban a hőgörbém alapján egyszer volt PÉ-m, a 15. napon. Azt nem tudom, hogy volt-e több tüsző, mert a dokim nem nézett meg UH-al.
Csak azt furcsállom, hogy mindkét hónap gyógyszeres időszakában csak a bal oldalam fájt, pedig elvileg egyik hónapban a jobb, a másik hónapban a bal petefészek az aktív...
na mindegy, majd max. megkérdezem a dokim véleményét, ha megyek legközelebb gyógyszerért vagy terhességi UH-ra, majd hónap végén kiderül, hogy most mire is lesz szükségem :))
te hogy vagy? jól viseled a terhességedet?
hányadik hétben is vagy?
Persze a clostiltól bármikor lehet PÉ az elején a közepén a végén, nekem egy hónapban több is érett és nem ám egy szerre!
1. hónap 14. nap és 28.
2. hónap kb hetente 1
3. hónap clostil nélkül 35. napon egy-amiből lett a babám!
Jó ha minden nyilalást "kiélveztek" csak én pl tönkretettem a nemi életünk az első 2 hónapban, mert volt h a páromnak nem lett volna kedve én meg kiakadtam, hogy pedig most kell stb, aztán többet említettem a napokat, csak rávettem és tessék!
Az előző hónapban a gyógyszertől émelyegtem, meg szurkált ezerrel a bal oldalam a bogyó szedése alatt is, na meg PÉ előtt.
Most elvileg a jobb oldalam az aktív, de semmit nem érzek. Se szurka-piszka, se émelygés, csak néha nyilal a bal oldalam. Ez így rendben lehet? Mármint, hogy ilyen különbség van a 2 hónap között?
Ebből nekem az jön le, hogy a bal oldalammal nincs minden rendben...
Nekem ma volt az utolsó clostis nap.
Elvileg jövő héten PÉ.
JAJ...
Ha most se lesz pocaklakó, akkor nekem is jönnek a vizsgálatok...
JAJ...
Lehet, hogy csak korai volt a teszt... várd meg a vérvételi eredményt...vagy esetleg tesztelj holnap is...
szorítok!
csajok!!
elég a depresszív hangulatból és az önvádakból!!
a legfontosabb a pozitív gondolkodás!!
igenis lesz baba, hamarosan...
sokat küzdünk érte,de csak azért, hogy még jobban szeressük majd, ha megszületik...
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?