Clostilbegytben reménykedők! (beszélgetés)
Sziasztok!voltam tegnap dokinál, 15 mm-es a 12. napon a tüszőcském, a doki most hétfőig szünetet rendelt :) , aztán egymásnak kell esnük. szerencsére apa hétfő-kedd pont nem dolgozik. :D
Jajj olyan izgatott vagyok, ez a 2. clostis hónap.
Szorítok mindenkinek!!!szép estét!
Köszi nektek:)
Igen, közben kontrasztanyagot is befecskendezne, meg egy csomó mindent nézne, és "meg is szerelne" ott helyben, bármit talál: elzáródás lehet, endometriózis meg kiskorbeli felfázásból visszamaradt pókhálósodás, ezek mind akadályozhatják a megtermékenyülést....
Ahogy elmondta, én úgy éreztem, annyi mindtől függ, annyira kevés vagyok ehhez, és semmi mással nem tudok jobbat tenni, mint hogy hiszek, bízom.....
Sziasztok!
Kutykurutty, örülök, hogy van egy szép nagy tüsződ :) Mindent bele! Nagyon drukkolok, hogy most összejöjjön és ne kelljen az a műtét! Amúgy szükséges az a laparoszkópia? Úgy tudom, van egy egyszerűbb, de drágább módja az átjárhatóságinak. Az én dokim is két félét ajánlott: az olcsóbb befekvőset és egy kontrasztanyagosat, amivel befeküdni sem kell. De lehet, a dokid mást is meg akar nézni, azért választotta a laparoszkópiát. De nem lesz rá szükség, mert beköltözik a baba a pocakodba!!! :)
Sziasztok!
Kutykurutty! Biztos, hogy a 3. hónap szerencsét hoz Nektek! Tudod, magyar földön az a mondás járja, hogy: 3-om a magyar igazság és egy a ráadás! :D
Szóval, most meg kell lennie! Ha törik, ha szakad! Nincs a műtétre szükséged, ne is legyen!!!! Hajrá, és mindent bele!
Szép napot Mindenkinek!
Aranyosak vagytok:)
1 van, ami jó lesz, 21 mm-es. Az az érdekes, hogy ez a 3. hónap, és egyre nagyobbak lettek, úgyhogy most bizakodom, hogy a bogyók fokozatosan fejtik ki talán a hatásukat.
Viszont elmondta továbbiakat, az átjárhatósági befekvős, altatásos műtét, laparoszkópiának nevezik. Elmondta a verziókat, ha így sincs semmi bajom, inszemináció következik.
Bár még ha most mégis megjönne, el kezdem újra a clostyt, az lesz a 4. hónap, és már elkezdjük intézni a műtétet, azt mondta a doki, ilyenkor is sikerülhet még...
És én most úgy döntöttem, hogy ezt nem akarom. Nem akarok műtétet, úgyhogy MOST gyerekünk lesz és kész:)
Kutykurutty!Mzujs a dokinál?szurkolok, nagyon, hogy szép tüszőid legyenek!!!
Többieknek is szép estét!
Sziasztok!
Kutykurutty hajrá!!! Legyenek szép "gusztusos" érett petécskéid az UH-n!! :D
Én most kiváró félben vagyok 8.-án kéne megjönnie. Hátttttttttt kíváncsi leszek... :S
Ma du. megyek UH-ra, remélem most is érnek petesejtek, ilyenkor kicsit mindig izgulok.
Ti hogy vagytok lányok? Yanett? Mikorra is vagy kiírva?
Greenlime? Te most kivársz picit?:)
szia
hát nem sokminden, várom a pé-t
de gyanús, hogy van megint 1 petém így a 7. napon mint a múlt ciklusban, vagy előrébb jött a pé-em
Majd kiderül :)
Te hogy vagy? Mi újság nálad?
sziasztok
hogy vagytok?
Zsebikém remény az mindig van és lehet pont akkor sikerül amikor nem számítasz rá:)
A remény mindig ott van, most már én sem úgy állok hozzá, ahogy az elején (nagy-nagy reményekkel). Remélem ezévben kiderül a turpisság és én is ünnepelhetek karácsonykor anyaságot.
Üdv mindenkinek :))
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?