Clostilbegytben reménykedők! (beszélgetés)
Aranyosak vagytok, mindenkinek köszi:) végül felhívtam a dokit, de hát még korán van, 1 hét múlva megyek vérvételre, és akkor megállapítják, hogy valóban fennáll-e a terhesség, de azt mondta, hogy 3 különböző teszt pozitív, akkor az elég valószínű az.
És két hét múlva, az lesz a 6. hét, akkor menjek UH-ra.
Na hát egyelőre ennyi. Addig pedig megpróbálok a lehető legkiegyensúlyozottabb lenni, hogy azzal is segítsek a babakezdeménynek, hogy tudjon fejlődni:)
Sziasztok!
Kutykurutty, szívből gratulálok neked!!! :) Istenem, de jó, hogy babás vagy :) Ne is gondolj semmi rosszra, a baba biztosan jó helyen van és erősen kapaszkodik :D Minden rendben lesz!!!
Brygey, neked is megy a drukk, hogy zebracsíkos teszted legyen!!! :)
Napzuhany, a két tüsző az remek hír :) Nagyon drukkolok neked, hogy végre összejöjjön!!!
Lányok, mindenkinek kitartás, mi is babásak leszünk!
Velem semmi új, végül úgy döntöttem, hogy ezt a hónapot is clostil nélkül csinálom végig, tüszőcske így is biztos lesz :D Aztán meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok :)
Mindenkinek szép napot!
Szia Kutykurutty!!!
Szívből örülök és GRATULA :)))
Hogy mikor hívd az orvost, nem tudom, szerintem én kb. azonnal hívnám :))) De ha a hét második felében mész, akkor is jó, sőt.
Ez a 3. clostis hónapod volt, igaz? Kaptál még valamit, vagy csak a closti volt?
Igen, meg is csináltam, kétfélét is:) Mindkettő pozitív:)
Tegnapelőtt Qupidot csináltam, az nagyon érzékeny, kevés hcg-t is kimutat, de csak kevés helyen lehet venni. Ma reggel pedig Clearblue-t és One Minute tesztet csináltam, az előbbi erős vonal, az utóbbi annál halványabb, de erősödött mindkettő.
Azt nem tudom, hogy mikor hívjam a dokit, hogy várjak-e még egy-két napot, és újra teszteljek, vagy nemtom...
Nagyon remélem, hogy te is kétcsíkos leszel!!!
Sziasztok Csajok!
Kutykurutty!!!!
Nagyon örülök a pozitív tesztednek:-)
Én bízom benne, hogy a baba jele(mi más is lenne), és kívánom hogy reggel újabb két csík várjon, csak már erősebb színekben.
Szerintem nem voltál korai,én is mindig megcsináltam, még az nap, mikor meg kellett hogy jöjjön, (vagyis nem kellett )
Amint meg van a 2. teszt eredménye, írjad ám meg:-)
Breygey!
Remélem te is pozitívat tesztelsz!!!!!
Napzuhany!
A tüszőknek gratula! Most aztán mindent bele!!!
Ne legyen kibúvó:-)))
Leírok neked egy történetet.
Van egy barinőm, aki szülésznő. A férjével sokat küszködtek,nem lett baba.
kiderítették náluk, hogy a férje spermája elpusztul már a hüvelyben, mivel ellenanyagot termel a szervezete ellene.
Volt kétszer lombik beültetése, talán előtte inszeminátiója is, de sajnos a babákkal elvetélt.
Aztán a kapcsolatuk ráment erre a dologra. A barinőm megismerkedett egy fiúval, majdhogynem futó kapcsolatnak is lehetne mondani-és az első alkalommal mikor együtt voltak, terhes is lett:-))))
Üröm az örömben, hogy a fiút nem érdekli a gyerkőc,így egyedül neveli a kislányt, de nem bánja, hisz végre teljesült az az álma amire annyira vágyott: ANYA LETT!!!
Nem ezt a jövőképet szánom nektek, és senkinek sem, csak azért írtam hogy tudjátok, ilyen is van:-(
Na szia!Látom minden oké, Piri sehol.nagyon helyes.
hát még holnap nem tesztelek, ha nem jön meg, majd kedden.És te?holnap csinálsz még egyet?azt sem tudom igazából, hogy milyen tesztet vegyek.biztosra akarok menni :D
Várom a holnapot, mert sajna ez lesz az első cikluskövetős hónapom. Így nagyon kíváncsi vagyok hogy alakulnak a dolgok. Remélem ez a doki, beváltja a hozzá fűzött reményeket :) Debrecen hiába nagy város, nem könnyű jó orvost találni. De vlsz ez mindenhol így van...
Örülök, hogy túljutottál a depis időszakon, nagyon sok erő kell ehhez! Csak így tovább, és remélem hamar meglesz az eredmény :)))
Napzuhany!
Szívből kívánom, hogy összejöjjön ebben a hónapban!
Nekem holnap derül ki, hogy van e érett-érésben levő tüsző a 3. clostis hónapomban.
Kutykurutty! Nagyon megy a drukk!
Hőd hogy áll?
Igazából abban bízok, hogy végülis eddig is csináltam már több tesztet, a closty alatt is, és soha semmilyen rossz teszt nem volt a kezemben, se szellemcsík, se halvány pozitív, mindig hófehér volt az egy kontrollcsíkon kívül. Mindig. Szóval remélem, hogy azért volt ott mégegy, mert az baba....
Te akkor hétfőn tesztelsz Brygey?
Köszi:) hát elvileg tegnapra, vagy ha nagyon akar ma jöhet, de nem fog és kész. Legalábbis még nem jött. És nem is fáj a hasam, és pecsét sincs. Nagyon izgulok, hogy a holnap reggeli teszt is pozitív legyen, akkor az már egy jobb jel, de tudom, hogy még az sem minden. A dokim szerint a nemvárt után pár napot kell várni, és csak akkor kell tesztelni. Hát nem tudom, én megcsináltam hamar, mert úgysem változtat semmin.
Meg hát én gyorsan dokihoz akarok menni, mert gyógyszert is szedek, hogy biztosan kell-e még, stb.
kutykurutty! Én személy szerint nagyon szurkolok Neked!!!! :D Hátha már 2 in 1-ben vagytok!!!!!!!
Ezek jó előjelek, de várjuk ki a végét! Nőgyogyim mindig azt mondja, hogy ha nem jön meg várjak rá egy hetet, aztán biztos lehetek a babában.
Ma este van randim Vele 19 órára vár, és akkor UH-z meg illetve megbeszéljük a várható lehetőségeket, hogy ha lemegy ez az utolsó Clostis hónap, akkor a közeljövőben hogyan tovább. :S
Fogok, de lehet, hogy két nap múlva kellene, mert akkor duplázódik, de lehet, hogy holnap már megcsinálom. Nincs előjel.
Viszont amit ide nem mertem leírni, mert ti is azt mondtátok volna amit én: ovu után 5 nappal kb. olyan étvágyam lett, hogy csak lestem, farkaséhség vett rajtam erőt, és volt olyan nap, amikor éjjel majdnem 12 órát aludtam, plusz du, amikor otthon voltam. Egyszer írtam is itt olyan 8 után valamikor, hogy korábban fekszem le, mert nem bírom. SZóval mondtam a férjemnek, hogy nem tudom mi van velem, ő azt mondta, lehet, hogy baba. De én azt mondtam, hogy az még tuti nem lehet, mert az csak később kezdődhet. Hát, lehet, hogy mégsem...
Nincs mensi előjel. Vagyis duzzadt a mellem. De ennyi. Jóval előtte nekem nem szokott lenni, csak közvetlenül előtte görcsölt általában a hasam.
Te voltál már UH-on?
Zsebi! Nem elkeseredni, felállni, tovább csinálni!!!
Mindenki másnak is megy a drukk!!
kutykurutty!!! Kérlek, kérlek, holnap reggel csinálj még egy tesztet! Nem bírroooooooooooooooom ki!!!
Adja az ég, hogy pocaklakós legyél! Nagyon szurkolok!!!!! :DD Végre, végre!
Van valami menstri előjeled?????
Helló lányok. Igazából mindjárt rosszul leszek, de muszáj leírnom.
Ma úgy terveztem, hogy tesztelek mindenképpen, egy nagyon érzékeny tesztet vettem, mert ma kb 14 napja volt az ovu, persze nem biztos....mikor rácsöppentettem, a szokásos kontrollvonal azonnal kirajzolódott, másik persze nem, és megint azt az érzést éreztem, hogy...tudjátok. Aztán felöltöztem, kézbe vettem, és mintha ilyen halvány vonal lett volna, még egy. Mivel ez hajnalban volt, azt hittem káprázik a szemem. Kimentem a nappaliba, mert a férjem ott volt, ő ébredt fel korán, emiatt keltem én is. Azt hittem összecsuklanak a lábaim. Aztán mondtam, hogy üljön mellém, és nézze meg, hány csíkot lát. Először csak egyet mondott, aztán kettőt. És megkérdezte, hogy az jó?:) Most már egyébként sokkal erősebb a csík. Szóval lehetséges, hogy végre babát várunk:)
Azt nem is mondtam nektek - lehet, hogy skizonak tartatok:) - hogy naplót írok a leendő gyermekünknek. Valamikor nyár elején kezdtem, és leírom, mi történik velem, velünk, néha utalást is arra, hogy őt várjuk, de szigorúan csak annyit, amiről neki is tudni lehetséges. Azt tervezem ugyanis, hogy ha nagyobb lesz, olyan 20 év körüli, lehet, hogy odaadom majd neki, főleg ha lány lesz:)
Kicsit furán érzem magam, mert olyan, mintha egy nem létező emberhez beszélnék, de mégis, valahogy bizsergetően jó....
Azt hiszem még jobban meg fog így ismerni minket, a világot, amilyen akkor volt, amikor mi még "csak" terveztük őt.
Lehet, hogy sosem adom neki oda, de nekem most jó néha megszólítani.....
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?