Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Citológiai vizsgálat mutatta ki a Candida-t és valami vegyes baktérium fertőzést. Mindenféle tünet nélkül ez lehetséges? fórum

Citológiai vizsgálat mutatta ki a Candida-t és valami vegyes baktérium fertőzést. Mindenféle tünet nélkül ez lehetséges? (tudásbázis kérdés)


4. trefl (válaszként erre: 3. - Igazság hol vagy?)
2013. márc. 18. 19:13

Folyás valamennyi mindig van, hiszen a hüvely tisztul.

Világ életemben volt folyásom, és semmifélét nem mutatott ki semmi vizsgálat. Most az kicsit több,de azt se úgy kell elképzelni, hogy akár tisztasági betét is kellene.

2013. márc. 18. 18:23
"Jó,kicsit bővebb a folyásom"Ez egy tünet. Normális esetben nincs folyás.
2013. márc. 18. 11:44

Ma kérdeztem rá a rákszűrésem eredményére, és ezt mondta az asszisztens telefonba. Csütörtökön megyek receptért, de teljesen tanácstalan vagyok.

Felfázás miatti antibiotikum okozott hónapokkal ezelőtt gombát, amire elvileg kaptam kezelést. Jelenleg semmi de semmi tünetem nincs, kellemetlen főleg nem. Jó, kicsit bővebb a folyásom, de ennyi, se nem más színű, se nem kellemetlen szagú, nem sűrű, semmi. Erre kiderül, hogy vegyes bacik vannak ott és még candida gombám is?

Nem kéne ebből nekem is érezni valamit? Bármi fájdalom, viszketés, pirosság, folyás, szag, mennyiség, bármi?


Ilyen lehet úgy, hogy semmi panaszom nincs? Teafaolajas óvszert használunk és nemsoká áttérek az anionos betétekre is (tampont már rég száműztem). Egyre jobban odafigyelek az egészségemre, és egy ilyen eredménnyel találom szemben magam. -_-

2013. márc. 18. 11:40
Citológiai vizsgálat mutatta ki a Candida-t és valami vegyes baktérium fertőzést. Mindenféle tünet nélkül ez lehetséges?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook