Ciki intim helyzetek (beszélgetés)
Azt hiszem nálunk a nővére nyitott ránk..
Anyós rendszeresen, főleg mikor a lányunk sírt éjjel. Se kopogás semmi, mint aki otthon van, ajtó kivágódott. Egyszer tett is megjegyzést, mikor kezdhetünk el a szexet..
"kicsomagolás közben a csodamellből tacskófül lesz "..
Kevés híján bepisiltem..:DDDDDDD
:DD
és amikor azt hiszed, hogy nincs semmi, aztán mégis van? juhuhh, na az az igazi meglepi.
Nekem is volt ciki intim helyzetben részem: Apósom ránknyitott szex közben, illetve csak a végén már...Szerencsére én voltam alul és így belőlem semmit sem látott, csak a fiának a kopasz fenekét :)))
(Akkoriban már együtt éltünk és pár hónapig apóséknál laktunk.)
Még szerencse,hogy volt otthon kereszt,volt mit vetni:)
Én a kisember-nagybottal antitézisébe futottam bele.
Volt előttem egy 7 éves kapcsolata,úh.nem számítottam rá,hgy bármi akadályoztatás van...végülis működött,de akkor nagyon nehéz volt nem nevetni,mikor lepotyogott róla az óvszer.
hát biztatlak h legalább te tudod mire számítsál..hajrá előjáték:olajos maszázs és bíztassad a franciára is.)
S.
Ciki :na a fiatalságom idején amikor még bohó voltam és nem volt férjem összejöttem egy néger sráccal:)
HAMAR ÖSSZEMELEGEDTÜNK és amikor éppen szeretkeztünk volna megláttam a NAGY ŐT huh és megijedtem, hogy fájni fog....nem fájt de nem akartam többször igy megijedni:)
s.
Azért ezek a példák nem igazán a ciki és intim helyzetekröl szól
Ki hol mikor és lebukott vagy éppen csak nem, lett volna
- a legundorítóbb, amikor egy csaj borozik, és pállott borszagú a szája
- másnaposság miatti szájszárazság
- nem jó testszag, nem hónaljra gondolok, hanem az általános testszagra
- kicsomagolás közben a csodamellből tacskófül lesz
- reggel felkapcsolod a fényt és nem olyan mint tegnap este "
Ez a kevés ital hatása lehet nálad
:)
Az a szép, amikor reggel felriadsz és rémülten kérded "juj, ki ez a nő mellettem és hogy került ide?"
:)
1-22 :D
Freud szétröhögné magát rajtam:D
szóval: 1-2
nekem is volt 1-22 szagélményem..a rosszabb az a fűszívó srác,az izzadtsága is fűszagú volt:(
Egy másiknak meg konkrétan kisállatboltszaga lett,ha megizzadt:)
nehéz hozzászokni idegen illatokhoz,az biztos.
Gyors visszakozás okai eddig ezek voltak:
- a legundorítóbb, amikor egy csaj borozik, és pállott borszagú a szája
- másnaposság miatti szájszárazság
- nem jó testszag, nem hónaljra gondolok, hanem az általános testszagra
- kicsomagolás közben a csodamellből tacskófül lesz
- reggel felkapcsolod a fényt és nem olyan mint tegnap este
Aztán ahogy leszoktam a buliban felszedett részeg egyéjszakás csajokról és rászoktam arra, hogy normális szituációban ismerkedem, és arra, hogy már az első szex előtt is együtt zuhanyzunk, fogat mosunk, azóta nincsenek ilyen negatív élményeim.
Az együtt zuhanyzás amúgy nagyon jó előjátéknak, és mivel már ott látjátok egymást, az ágyban nem kell majd szégyellősködni az esetleg nem tökéletesnek gondolt idomok/bármi miatt.
Olyan furcsa, hogy "szag" alapján választunk, pedig elvileg tényleg így van.
Lehet azért megmagyarázhatatlan, hogy azért volt két olyan pasim akit senki nem értett csak én!? :)
Jaaaj! Most láttam, hogy elírtam! :DD
Ez nagyon ciki! :))
Ezzel pont ugyan így vagyok én is :)
Nem hiába igaz miszerint szag és hormon alapján választunk párt magunknak bárki hiszi azt hogy első a kínézet,és a belső jegyek, az csak másodlagos..
Én azt gondolom jobb ha az ember előre közli(már ha van olyan jóban az illetővel=párjával), hogy mik az elvárások.
Gondolok itt arra pl:hogy a férjem nem fog "bozonttal "megjelenni amikor kedveskedni akar velem mert tudja nem jön be nálam:)
Legyen hónalj vagy intim helyen....persze a mellkasa és a háta feneke olyan amyilyen de hát ..
Na szóval tudjátok nem szeretek szőrt szedegetni a számból vagy ilyesmi
S.
:))
apa szagú-ez aranyos! :)
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Se vele, se nélküle... Avagy ki hogy éli meg az ilyen helyzeteket?
- MILF. Te hogy kezeled az ebből eredő vicces vagy ciki helyzeteket?
- Szerintetek is ciki, ha egy pasi túl sokat foglalkozik az intim méretével?
- Mi az amit elhalasztasz a jelen helyzetek miatt?
- Mikor és mivel égtél be legutóbb? Nagyon blamás helyzetek ..